Fra 17. til 19. november 2021, den 10. utgaven av Exponatec Cologne vil finne sted. Europas viktigste messe for museer, bevaring og kulturarv åpner dørene i Köln, Tyskland.

Som en kombinasjon av messe og kongress gir Exponatec Köln utstillere og besøkende verdifulle impulser for arbeidet. I fire utstillingsområder presenterer institusjoner og bedrifter fra alle relevante segmenter av kulturmarkedet nye produkter, løsninger og konsepter rundt utstilling, restaurering og kulturarv.

 

Presentere museumsoppbevaringsløsninger

Som fullsortimentsleverandør av museumsoppbevaringsløsninger vil vi delta på Exponatec Köln. I stand (B-068) vil vi vise ulike produkter, som våre ArteStore maleriskjermer, et skap med våre splitter nye 551-skuffer.

Når du besøker oss på standen, vil vi vise deg inspirerende løsninger som vi har realisert for ulike kunder.

 

Klimanøytral

klimanøytral

Visste du at vår virksomhet er klimanøytral fra og med juni i år?

Med ambisjonen om å bli Net Zero innen 2045, har vi nå nådd en stor milepæl, som er å lede bransjen for plassbesparende lagringssystemer og være klimanøytrale for vår egen virksomhet.

Bruynzeels strategiske mål er å være verdens mest miljøvennlige leverandør av plassbesparende lagringsløsninger. For å nå dette målet jobber vi kontinuerlig med å redusere fotavtrykket vårt og dermed bidra til en bærekraftig planet.

Ved å bruke Bruynzeels plassbesparende lagringsløsninger oppnår våre kunder også en reduksjon på opptil 75 % av det fysiske fotavtrykket. Med det kan de oppnå enorme besparelser på byggematerialer, byggekostnader samt driftskostnader som oppvarming, kjøling og belysning. Dette gjør hver plassbesparende løsning fra Bruynzeel per definisjon til et bærekraftig valg.

 

Besøk oss på Exponatec Köln

Vi er overbevist om at det finnes en passende og bærekraftig oppbevaringsløsning for hver samling. Våre Bruynzeel-representanter på standen diskuterer gjerne dine lagringsbehov. Vi ser frem til å utveksle ideer med deg i Hall 2.2, Stand B-068!

Hallplan_Exponatec_Bruynzeel-storage-systems

Her finner du mer informasjon om billetter og hvordan du kommer deg til messen.