Working for a healthy planet

 

'Creating space for a healthy planet', det er Bruynzeels mål. Høres bra ut, ikke sant? Og enda bedre: vi gjør det til 100 %. For med våre plass skapende løsninger sørger vi for at kundene våre reduserer fotavtrykket. Hvordan? Det korte svaret: ved å bruke de mest miljøvennlige produksjonsmetodene og råvarene kombinert med å designe rom så effektivt som mulig.

Vi kunne snakket om det i timevis, men det er nok foreløpig. Nå er det din tur. Vil du skape rom for personlig utvikling, har du lyst til å bli utfordret og har du ideer som bidrar til å gjøre Bruynzeel til en enda mer miljøbevisst bedrift? God. Da passer du rett inn hos Bruynzeel. Les raskt videre.

vacancies-index-2.jpg

Fordeler med Bruynzeel som arbeidsgiver

  1. Vi har begge verdener: vi er en global aktør og vi har en SMB-atmosfære; vi kjenner hverandre, hopper til når det trengs og engasjementet er stort.
  2.  Du har høy grad av selvstendighet og bestemmer selv hvordan du prioriterer og hvordan du former og utformer arbeidet ditt.
  3. Vi synes det er viktig at du fortsetter å lære, at du er nysgjerrig, at du ser etter det du liker og at du oppdager alle dine muligheter.
  4. Selv om hver dag er forskjellig, forstår vi om du ønsker å bytte jobb på et bestemt tidspunkt. Vi tilbyr den muligheten. Mange har satt gode eksempler før deg.
Informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler (cookies) og ber om din tillatelse til å bruke dem.

De nødvendige er alltid aktive; når du klikker på "godta alle informasjonskapsler", godtar du alle valgfrie informasjonskapsler. Hvis du ønsker å velge hvilke informasjonskapsler du vil godta, vennligst klikk på "Innstillinger for informasjonskapsler".

Innstillinger for informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler og ber om din tillatelse til å bruke dem.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper oss å gjøre nettstedet bedre ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene.

Anonyme statistikkinformasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende interagerer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Analytiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon.

Markedsføringsinformasjonskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.