Nyheter

Ny opplæringsmetode der Bruynzeel er først ute i Nederland

05-05-2023
Ny opplæringsmetode der Bruynzeel er først ute i Nederland

Bart Rijs (plateavdelingen) er den første eleven som starter et læringsprogram som er unikt i Nederland.

I 2019 begynte Bruynzeel sammen med en rekke andre arbeidsgivere og i samarbeid med Gilde Opleidingen å utvikle et praksisorientert opplæringsprogram. Målet er å matche studentenes læringspreferanser med næringslivets behov for ferdigheter i henhold til nåværende og fremtidige fagfolk. Disse aktivitetene har blitt samlet i Centre for Innovative Craftsmanship in Manufacturing and Smart Industry. 

Vi så i økende grad at (praktisk) utdanning og opplæring ikke i tilstrekkelig grad samsvarte med kunnskapen og ferdighetene som trengs i dag og i fremtiden. 

Dessuten misliker fagfolk generelt å lære på skolen og vil mye heller lære teori og praksis på verkstedgulvet. Med dette i tankene har det de siste tre årene blitt lagt ned mye arbeid i et "hybrid læringsmiljø". 

Dette er blant annet grunnen til at det i dette unike programmet ble opprettet en såkalt "mester-lærling"-tilnærming, der Gilde tilbyr undervisningspakken og en fagperson fra bedriften ("mester") som veileder lærlingen under arbeidet for å lære både teori og praksis. Læreplanen er satt sammen ved hjelp av innspill fra bransjen. På denne måten lærer lærlingen på jobben med topp moderne utstyr.

Bart, som kom til oss i fjor med bare et restaurantdiplom og et fjell av motivasjon for å lære yrket som platearbeider, startet dette mester-lærling-programmet 1. september. Han er veldig glad for å slippe å gå på skole og lære yrket på denne måten. Med Frans Peters som "mester" blir det, som de sier, "flott"!

Vi forventer at Bart vil motta sitt montør / sveisediplom fra MBO Construction om to år.

Vi ønsker Bart en vellykket og morsom utdanning!

Oversikt
Informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler (cookies) og ber om din tillatelse til å bruke dem.

De nødvendige er alltid aktive; når du klikker på "godta alle informasjonskapsler", godtar du alle valgfrie informasjonskapsler. Hvis du ønsker å velge hvilke informasjonskapsler du vil godta, vennligst klikk på "Innstillinger for informasjonskapsler".

Innstillinger for informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler og ber om din tillatelse til å bruke dem.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper oss å gjøre nettstedet bedre ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene.

Anonyme statistikkinformasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende interagerer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Analytiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon.

Markedsføringsinformasjonskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.