om Bruynzeel

 

SYN

Vår visjon er å være verdensledende innen romskapende løsninger som bidrar til en bærekraftig planet. Vi dedikerer oss til å hjelpe organisasjoner over hele verden til å bruke plass på den mest effektive måten. Som selskapet for å redusere fotavtrykk oppnår vi dette ved å tilby romskapende løsninger som bidrar til en bærekraftig planet. Vi kaller dette: Creating space for a  healthy planet. 

Vi er klimanøytrale i vår egen virksomhet (scope 1 & 2) og forpliktet oss til å nå netto null (scope 3) senest i 2045

Mobile Wooden Shelving

VÅR HISTORIE

I 1897, i en alder av 22 år, grunnla Cornelius Bruynzeel Sr. Arend (Eagle), et dampsnekkeri i Rotterdam, som ble omdøpt til Bruynzeel i 1920. Vår erfaring med lagringsløsninger startet i 1953, da Bruynzeel begynte å tilby trehyllesystemer. I 1970 ble de første mobile hyllesystemene i stål utviklet og introdusert på markedet med suksess, og åpnet opp for en ny æra i muligheter for å hjelpe kundene våre med å utnytte plassen og bevare sine verdifulle dokumenter og samlinger.

INNOVATIVE AND SPACE CREATING SOLUTIONS

INNOVATIVE OG ROMSKAPENDE LØSNINGER

I dag er Bruynzeel markedsleder i Europa for innovative og plassskapende løsninger. Det er Bruynzeels oppgave å støtte selskaper over hele verden i å redusere deres CO2-avtrykk ved å bruke Bruynzeel-løsninger. Bare Bruynzeel kan levere løsninger globalt som kombinerer den høyeste fotavtrykksreduksjonen med den mest innovative funksjonaliteten og avanserte sikkerheten for brukere og objekter. 

HVORDAN VI GJØR DET