om Bruynzeel

 

SYN

Vår visjon er å være verdensledende innen romskapende løsninger som bidrar til en bærekraftig planet. Vi dedikerer oss til å hjelpe organisasjoner over hele verden til å bruke plass på den mest effektive måten. Som selskapet for å redusere fotavtrykk oppnår vi dette ved å tilby romskapende løsninger som bidrar til en bærekraftig planet. Vi kaller dette: Creating space for a  healthy planet. 

Vi er klimanøytrale i vår egen virksomhet (scope 1 & 2) og forpliktet oss til å nå netto null (scope 3) senest i 2045

Mobile Wooden Shelving

VÅR HISTORIE

I 1897, i en alder av 22 år, grunnla Cornelius Bruynzeel Sr. Arend (Eagle), et dampsnekkeri i Rotterdam, som ble omdøpt til Bruynzeel i 1920. Vår erfaring med lagringsløsninger startet i 1953, da Bruynzeel begynte å tilby trehyllesystemer. I 1970 ble de første mobile hyllesystemene i stål utviklet og introdusert på markedet med suksess, og åpnet opp for en ny æra i muligheter for å hjelpe kundene våre med å utnytte plassen og bevare sine verdifulle dokumenter og samlinger.

INNOVATIVE AND SPACE CREATING SOLUTIONS

INNOVATIVE OG ROMSKAPENDE LØSNINGER

I dag er Bruynzeel markedsleder i Europa for innovative og plassskapende løsninger. Det er Bruynzeels oppgave å støtte selskaper over hele verden i å redusere deres CO2-avtrykk ved å bruke Bruynzeel-løsninger. Bare Bruynzeel kan levere løsninger globalt som kombinerer den høyeste fotavtrykksreduksjonen med den mest innovative funksjonaliteten og avanserte sikkerheten for brukere og objekter. 

HVORDAN VI GJØR DET

Informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler (cookies) og ber om din tillatelse til å bruke dem.

De nødvendige er alltid aktive; når du klikker på "godta alle informasjonskapsler", godtar du alle valgfrie informasjonskapsler. Hvis du ønsker å velge hvilke informasjonskapsler du vil godta, vennligst klikk på "Innstillinger for informasjonskapsler".

Innstillinger for informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler og ber om din tillatelse til å bruke dem.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper oss å gjøre nettstedet bedre ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene.

Anonyme statistikkinformasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende interagerer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Analytiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon.

Markedsføringsinformasjonskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.