Healthcare storage

HELSEVESEN

ØKE PASIENTSERVICE VED OPTIMALISERING AV MEDISINSKLAGRING

Helsetjenester handler om service og pasientenes velvære. Hver enkelt prosess innen enhver helseinstitusjon bør bidra til det. Så hvordan kan et effektivt og plassskapende lagringssystem hjelpe? Med våre smarte gulvplassoppbevaringsløsninger har du kapasitet til å lagre opptil 100 % mer sammenlignet med tradisjonelle statiske hyller og skap. Eller du kan redusere gulvplassen som trengs for helseoppbevaring med opptil 75 %. Dette gir ikke bare mer plass til pasientene, men har også en betydelig innvirkning på organisasjonens miljøavtrykk.

Healthcare storage solutions

OPPBEVARINGSLØSNINGER FOR HELSE: KOMBINERING AV HYGIENE OG MINSKING AV GULVPLASS

Hygiene er din høyeste prioritet, logisk nok! Vår plass som skaper helseoppbevaringsløsninger gjør det enkelt å rengjøre under våre bevegelige skap, noe som reduserer risikoen for at bakterier vokser i utilgjengelige hjørner. Samtidig kan tilgangen til gangene eller helsevesenets oppbevaringsrom enkelt kontrolleres av vår Bruynzeel Control Master-app, noe som sikrer at tilgang til dyrebare instrumenter eller medisiner er begrenset til autoriserte brukere. 

OPPDAG LØSNINGENE VÅRE

OPPBEVARING FOR HELSEVESENET

Oppbevaring for helsevesenet krever systemer for alt fra arkivering av pasientjournaler og røntgenbilder til trygg oppbevaring av medisiner. Hver organisasjon innenfor helsevesenet har ulike krav, avhengig av kapasitet, tilgjengelighet og utforming av lokaler. Bruynzeel Storage Systems tilbyr skreddersydde løsninger som er ideelle for apoteker, sykehuser og farmasøytiske selskaper. Ønsker du å oppbevare medisiner sentralt, men mangler tilstrekkelig hylleplass? Bruynzeels plassbesparende mobile skap kan gi deg en pen løsning. Med skuffer i forskjellige høyder og dybder og sentrallås for å stenge hele systemet på én gang, er de mobile systemene våre ideelle når du skal oppbevare medisiner trygt og sikkert Bruynzeels mobile hyller gir en bedre styring av varelageret og økt effektivitet. Dette åpner for en logisk og effektiv lagring og katalogisering av et økende antall produkter. Systemet kan tilpasses som man ønsker, for eksempel med skuffer i ulike høyder og dybder. Med sentrallåsen kan du låse hele systemet på én gang.

Healthcare storage

GODT ORGANISERT HELSE LAGRING

Oppbevaring av helsetjenester varierer fra medisinsk utstyr, legemidler, engangsartikler, journaler etc. Hver løsning har forskjellige krav avhengig av hygiene, tilgjengelighet, størrelse og sikkerhet. Du finner skuffer, hyller, kroker, verktøytavler, tilbehør i skreddersydde størrelser, samt et lett inventarsystem med vår Control Master-app. Alt for å holde oppbevaringsrommet ditt ryddig og godt organisert.

JEG VIL HA RÅD

Who are we? We are:

HVEM ER VI? VI ER:

  • En rådgiver for dine bekymringer angående hygiene og sikkerhetskrav for dine varer og brukere
  • Din veiledende hånd for å skape mer plass i helseinstitusjoner
  • Din rådgiver for å organisere rommet ditt på den mest effektive og bærekraftige måten
  • En ansvarlig partner under hele prosessen, fra planlegging, til design, installasjon og service
  • Din inspirasjonskilde med over 70 års erfaring over hele verden
  • Verdens mest miljøvennlige leverandør av romskapende løsninger
  • Den ene ressursen i prosjektteamet ditt som du alltid kan ringe
Onze Lieve Vrouwhospitaal Aalst,

Onze Lieve Vrouwhospitaal Aalst, Belgium

Doubled the existing hospital storage capacity

With the installation of a Compactus® Dynamic mobile storage system, Bruynzeel was able to double the existing hospital storage capacity. The system is safe and secure: with the possibility to safely store confidential information using PIN codes.

Les mer

Skåne University Hospital, Sweden

Skåne University Hospital, Sweden

Increase efficiency, save lives

Skåne University Hospital re-organized their storage for surgical equipment and anaesthesia supplies. Two mobile high density shelving systems gave them the possibility to store everything in one room, with a new layout that increased their efficiency.

Les mer

Relaterte produkter

kontakt

snakk med en ekspert

Gi oss beskjed om utfordringen eller spørsmålet ditt, så kontakter vi deg snart.

OPPBEVARING AV MEDISINSKE DOKUMENTER

Hvor lenge en pasientjournal skal oppbevares er bestemt ved lov. Ofte må dokumenter som har vært lagret i årevis hentes fram på kort varsel. Av og til trenger man tilgang til dem på daglig basis etterpå. I slike situasjoner er arkivering av god kvalitet av aller største betydning. Med økt bruk av digitale pasientjournaler, vil kompakte løsninger som Brunyzeels mobile skap sikre at oppbevaring av papirdokumenter og annet materiell ikke tar opp for mye plass. For å oppnå effektiv oppbevaring av medisinske journaler bruker mange sykehus og legekontorer mobile hyller. Røntgenbilder, mammografibilder og sikkerhetsdokumenter kan oppbevares effektivt på denne måten, i tillegg til vanlige pasientjournaler. Denne typen oppbevaring er plassbesparende og kostnadseffektiv. Foruten mobil lagring tilbyr Bruynzeel også et stort utvalg av fastmonterte skap som er spesielt egnet for bruk i helsesektoren.

Fordi vi lenge har jobbet i lagringsbransjen, og spesielt med lagringsplass for sykehus, har vi utviklet en rekke smarte løsninger for å forenkle hverdagen. Under kan du se et utvalg av løsninger hos våre kunder. Har du egne ideer som du ønsker å sette ut i praksis, er vi selvsagt med og forsøker å finne en løsning. 

Informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler (cookies) og ber om din tillatelse til å bruke dem.

De nødvendige er alltid aktive; når du klikker på "godta alle informasjonskapsler", godtar du alle valgfrie informasjonskapsler. Hvis du ønsker å velge hvilke informasjonskapsler du vil godta, vennligst klikk på "Innstillinger for informasjonskapsler".

Innstillinger for informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler og ber om din tillatelse til å bruke dem.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper oss å gjøre nettstedet bedre ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene.

Anonyme statistikkinformasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende interagerer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Analytiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon.

Markedsføringsinformasjonskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.