Nyheter

Sammen kan vi skape endring: Bruynzeel inngår samarbeid med Oxfam Novib

21-12-2023
Oxfam Novib

Sammen kan vi skape endring: Bruynzeel inngår samarbeid med Oxfam Novib

I Bruynzeel er vi opptatt av å skape en positiv effekt som strekker seg langt utover vår egen virksomhet. Vi tror på kraften i samarbeid og styrken i partnerskap som har som mål å fremme likhet, rettferdighet og meningsfull endring. Derfor er vi stolte av å kunngjøre vårt partnerskap med Oxfam Novib, en organisasjon som er helt i tråd med våre kjerneverdier. Denne måneden har vi blitt med i deres Entrepreneurs for Entrepreneurs-program. 

Benedicte

Hvorfor Oxfam Novib?

Oxfam Novib er en organisasjon som står for likhet, rettferdighet og positiv endring. Vi arbeider for en verden der alle, uavhengig av bakgrunn eller omstendigheter, har mulighet til å trives. Den globale rekkevidden til Oxfam Novib, som opererer i nesten 100 land, understreker ytterligere omfanget og rekkevidden av den effekten vi kan oppnå sammen.

Oxfam arbeider med fire hovedpilarer

 

  • Likeverdige: Oxfam Novib ser for seg en inkluderende verden der alle har like muligheter. De samarbeider med aktivister for å skape et samfunn der mennesker kan uttrykke seg, organisere seg og komme sammen uavhengig av kjønn, seksuell legning, hudfarge, alder, religion eller fysiske og mentale evner.
  • Grønn: Organisasjonen arbeider for en rettferdig klimapolitikk. Klimaendringene rammer sårbare grupper uforholdsmessig hardt, og Oxfam Novib støtter dem som kjemper for klimarettferdighet. De krever en rettferdig internasjonal klimapolitikk, med vekt på økonomisk støtte fra rike og industrialiserte land til sårbare nasjoner.
  • Trygg: Oxfam Novib bidrar til en tryggere verden. De samarbeider med partnere for å beskytte mennesker mot naturkatastrofer og konflikter. Målet er å sikre at alle har lik rett til nødhjelp og lever i trygghet.
  • Rettferdig: Oxfam Novib kjemper mot urettferdige systemer som øker forskjellene mellom rike og fattige. De arbeider for en verden der velstanden er rettferdig fordelt. Sammen med partnere arbeider de for en økonomi med fokus på velferd og bærekraft.

Entrepreneurs for Entrepreneurs 

Gjennom programmet Entrepreneurs for Entrepreneurs støtter vi sosialt engasjerte og bærekraftige gründere av små og mellomstore bedrifter i land som Kambodsja, Kenya, Uganda, Somalia, Nigeria og Egypt. Sammen jobber vi med aktuelle utfordringer som klimaendringer, (ungdoms)arbeidsledighet og ulikhet mellom kjønnene. 

Les mer

Oversikt
Informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler (cookies) og ber om din tillatelse til å bruke dem.

De nødvendige er alltid aktive; når du klikker på "godta alle informasjonskapsler", godtar du alle valgfrie informasjonskapsler. Hvis du ønsker å velge hvilke informasjonskapsler du vil godta, vennligst klikk på "Innstillinger for informasjonskapsler".

Innstillinger for informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler og ber om din tillatelse til å bruke dem.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper oss å gjøre nettstedet bedre ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene.

Anonyme statistikkinformasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende interagerer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Analytiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon.

Markedsføringsinformasjonskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.