Nyheter

Bruynzeel øker ambisjonen om netto nullutslipp innen 2035 og offentliggjør sin oppdaterte policy for samfunnsansvar

22-05-2024
csr

Bruynzeel øker ambisjonen om netto nullutslipp innen 2035 og offentliggjør sin oppdaterte policy for samfunnsansvar

I dag markerer vi en viktig milepæl på vår reise mot en bærekraftig fremtid! Vi er stolte av å kunne presentere våre oppdaterte retningslinjer for samfunnsansvar, som representerer våre forpliktelser til å ha en positiv innvirkning på verden. CSR-policyen skisserer vår reise mot Net Zero 2035, og fremhever våre prioriteringer og initiativer. Retningslinjene oppsummerer vår helhetlige tilnærming til å skape en sunn planet, fra miljøforvaltning til samfunnsansvar og selskapsstyring, i tråd med FNs mål for bærekraftig utvikling (SDG-er).

Last ned CSR GUIDELINE

Fremskyndet netto nullutslippsambisjon - fra 2045 til 2035

Som en del av vår oppdaterte CSR-policy er vi stolte av å kunngjøre vår fremskyndede Net Zero Journey! Vår nye ambisjon er å nå netto nullutslipp senest i 2035, hele 15 år før klimaavtalen fra Paris og 10 år tidligere enn vår tidligere forpliktelse (netto nullutslipp senest i 2045) i 2021. Dette dristige grepet viser at vi er dedikerte til å lede an i endringen mot en bærekraftig fremtid! Les mer om dette i retningslinjene for samfunnsansvar.

Alexander Collot d'Escury- CEO Bruynzeel Storage Systems.jpg

"I en verden der vi ser en stadig voksende befolkning og der plass er en verdifull og knapp ressurs, er behovet for plassbesparende løsninger og hvordan vi kan bruke plassen på en mest mulig bærekraftig og effektiv måte, helt avgjørende. Vi erkjenner at selskapet vårt har en viktig rolle å spille når det gjelder å hjelpe organisasjoner over hele verden med å redusere sitt fysiske og miljømessige fotavtrykk.

Jeg er glad for å kunne presentere våre oppdaterte retningslinjer for samfunnsansvar, som viser hva vi har oppnådd og skisserer våre forpliktelser, prioriteringer og initiativer på veien mot Net Zero 2035. Jeg mener at dette rammeverket representerer et viktig skritt i retning av en ESG-sentrert forretningsmodell som er i tråd med FNs bærekraftsmål."

Alexander Collot d'Escury - administrerende direktør i Bruynzeel Storage Systems

Oversikt
Informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler (cookies) og ber om din tillatelse til å bruke dem.

De nødvendige er alltid aktive; når du klikker på "godta alle informasjonskapsler", godtar du alle valgfrie informasjonskapsler. Hvis du ønsker å velge hvilke informasjonskapsler du vil godta, vennligst klikk på "Innstillinger for informasjonskapsler".

Innstillinger for informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler og ber om din tillatelse til å bruke dem.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper oss å gjøre nettstedet bedre ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene.

Anonyme statistikkinformasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende interagerer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Analytiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon.

Markedsføringsinformasjonskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.