Nyheter

Bruynzeel styrker hovedstyret ved å utnevne en ny CCO

15-08-2022
Gideon Dexel- CCO Bruynzeel

Bruynzeel styrker hovedstyret ved å utnevne en ny CCO

Bruynzeel Storage Systems, europeisk markedsleder innen romskapende løsninger, styrker sitt hovedstyre med utnevnelsen av Gideon Dexel (44) som Chief Commercial Officer (CCO) pr. 1. september. Med denne utnevnelsen tar Bruynzeel sikte på å implementere ønsket akselerasjon av sin internasjonale vekststrategi. I de kommende årene ønsker Bruynzeel, «footprint reduction company», å svare på den store internasjonale etterspørselen etter «footprint reduction» og bærekraftige lagringssystemer. Bygninger står for nesten 40 % av de årlige CO2-utslippene ifølge FN¹. Med Bruynzeels bærekraftige og smarte mobile reolsystemer kan CO2-avtrykket til en bygning reduseres drastisk. Markedsetterspørselen vokser sterkt. I de kommende årene har Bruynzeel som mål å øke omsetningsnivået til over €100 millioner.

¹Kilde: FNs miljøprogram, Byggesektorens utslipp nå rekordhøyt, men lavkarbon pandemisk utvinning kan bidra til å transformere sektoren – FN-rapport

OPPNEMMELSE AV GIDEON DEXEL SOM CCO

Som den nye CCO i Bruynzeel, gir Gideon Dexel også lang erfaring og en imponerende merittliste. Før han begynte i Bruynzeel, jobbet Gideon som Commercial Director EMEA hos Friesland Campina Professional hvor han ledet ‘Horeca’ (Hotell, Restaurant, Cafeteria) & Bakery divisjon. Her ledet han et kommersielt team på over 200 FTE med ansvar for en omsetning på € 700 millioner. Før det var han aktiv i 15 år i ulike (inter)nasjonale og lederstillinger i Unilever.

JEG SER FREM TIL Å JOBBE SAMMEN MED MINE NYE KOLLEGAER FOR Å EKSELERERE VEKSTSTRATEGIEN VIDERE. IKKE BARE PÅ OMRÅDET VEKST I NYE OG EKSISTERENDE SEGMENT OG GEOGRAFISK EKSPANSJON, MEN OGSÅ PÅ INNOVASJONSOMRÅDET. I TILLEGG ØNSKER BRUYNZEEL Å STYRKE SIT LEDERSKAP INNEN BÆREKRAFT SOM 'BEDRIFTEN FOR FOTAVTRYKKET'. SENTRALT I DETTE ER BIDRAGET VI KAN GJØRE TIL BÆREKRAFTSMÅL TIL VÅRE KUNDER VED Å REDUSERE VESENTLIGE CO2-UTSLIPP AV BYGNINGER GJENNOM OPTIMAL PLASSBRUK

GIDEON DEXEL

Oversikt
Informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler (cookies) og ber om din tillatelse til å bruke dem.

De nødvendige er alltid aktive; når du klikker på "godta alle informasjonskapsler", godtar du alle valgfrie informasjonskapsler. Hvis du ønsker å velge hvilke informasjonskapsler du vil godta, vennligst klikk på "Innstillinger for informasjonskapsler".

Innstillinger for informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler og ber om din tillatelse til å bruke dem.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper oss å gjøre nettstedet bedre ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene.

Anonyme statistikkinformasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende interagerer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Analytiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon.

Markedsføringsinformasjonskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.