Office space

KONTOR

FORBEDRE KONTORETS FLEKSIBILITET, REDUSER FOTAVTRYKKET DITT

Kontorets rolle endres. I dag pendler ansatte sin dyrebare tid mellom kontoret og hjemmet. Pandemien forvandlet det tradisjonelle kontoret med faste arbeidsplasser til et sosialt knutepunkt der alle gode ideer vokser. Kontoret med åpen planløsning ga plass til samarbeidsrom på kontoret. Denne transformasjonen krever at du endrer perspektivet ditt for å ordne kontorlokalene annerledes. Visste du at du kan redusere kontorplassen som trengs for lagring med opptil 75 %? På denne måten tilbyr vi deg en måte å skape fremtidens kontor og samtidig redusere bedriftens karbonavtrykk.

Multifunctional storage hub

MULTIFUNKSJONELL LAGRINGSHUB

Tradisjonelt forskjellige funksjoner på kontoret som garderobeskap, dokumentoppbevaring, kontorrekvisita, personlige eiendeler og skriverområde er spredt på forskjellige steder. Med bruken av kontoret som endrer seg nesten på daglig basis, hva om du kunne kombinere alle disse funksjonene i en sentral, kompakt enhet? Tenk deg hvor mye kontorplass du sparer som kan brukes til interaktive økter og arbeidsplasser!

JEG VIL HA RÅD FRA EN EKSPERT

PAPIR PÅ KONTORET

Bruker de ansatte mindre papir nå enn tidligere? Når man utformer et moderne kontor, kan den plass som avsettes til oppbevaring variere fra noen centimeter til flere meter pr ansatt. Dette avhenger naturligvis av typen bedrift og type kontor. Mange bruker fortsatt mye papir daglig, og med retningslinjer om ryddige skrivebord, skal disse papirene lagres på slutten av arbeidsdagen. På avdelingsnivå finnes vanligvis en rekke håndbøker, referansebøker og delte filer. Disse dokumentene krever oppbevaring på et sentralt sted, lett tilgjengelig for alle ansatte i avdelingen. Ved å velge kompaktarkiv kontor, Spacefulness®, oppnår du ikke bare 50% ekstra plass, men også et positivt arbeidsmiljø.

Office design

GLI INN MED KONTORDESIGNET DITT

Kontoret i dag er mer personlig enn noen gang før og bør aktivt støtte velvære for de som bruker det. Derfor kan utformingen og etterbehandlingen av kontorhyllene våre svært tilpasses for sømløst å passe inn i enhver kontordesign og stil og kan utstyres med f.eks. akustikkpaneler, noe som forbedrer klimaet og dermed trivselen til de som jobber på kontoret.

OPPDAG LØSNINGENE VÅRE

Who we are? We are

HVEM VI ER? VI ER:

  • Din veiledende hånd for å hjelpe deg med å opprettholde fremtidens kontor
  • Din rådgiver for å organisere kontorlokalene dine på best mulig måte
  • En ansvarlig partner under hele prosessen, fra planlegging, til design, installasjon og service
  • En rådgiver for dine bekymringer angående sikkerhet for dine varer og brukere
  • Din inspirasjonskilde med over 100-vis av prosjekter innen ditt fagfelt
  • Verdens mest miljøvennlige leverandør av romskapende løsninger
  • Den ene ressursen i prosjektteamet ditt som du alltid kan ringe
Siemens, Denmark

Siemens, Denmark

New Siemens Office

Their new concept, “New Siemens Office”, asks for a different approach. During the first test employees are very happy with the new mobile offices.

Les mer

Thomas Sabo, Germany

Thomas Sabo, Germany

A futureproof HQ

Clean, modern and ready for the next level. Thanks to Bruynzeel’s solutions, the HQ has already been future-proofed for expected growth in the coming years.

Les mer

Relaterte produkter

kontakt

snakk med en ekspert

Gi oss beskjed om utfordringen eller spørsmålet ditt, så kontakter vi deg snart.

PERSONLIGE EIENDELER PÅ KONTORET

Alle tar med personlige eiendeler på jobb: Yttertøy, veske og lommebok, sykkelhjelm, treningsutstyr, skrivesaker mm. På et fleksibelt kontor kan dette oppbevares i en sentralt plassert kompaktarkiv kontor. Våre mobile kontorkabinetter kan f.eks. enkelt spesialtilpasses med låsbare dører og hengestativer til klær og verdisaker.

Informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler (cookies) og ber om din tillatelse til å bruke dem.

De nødvendige er alltid aktive; når du klikker på "godta alle informasjonskapsler", godtar du alle valgfrie informasjonskapsler. Hvis du ønsker å velge hvilke informasjonskapsler du vil godta, vennligst klikk på "Innstillinger for informasjonskapsler".

Innstillinger for informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler og ber om din tillatelse til å bruke dem.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper oss å gjøre nettstedet bedre ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene.

Anonyme statistikkinformasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende interagerer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Analytiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon.

Markedsføringsinformasjonskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.