Library shelving systems

BIBLIOTEK

BIBLIOTEKSREOLSYSTEMER: KOMBINASJON AV FUNKSJONALITET OG FOTAVTRYKK-REDUKSJON

Lukten av bøker og å snu en side i et stille rom hvor du kan høre en nål falle er en magisk følelse. Imidlertid er dagens bibliotek så mye mer enn det! Et levende sted å få, dele og diskutere kunnskap og brukes til flere formål. Bruynzeels bibliotekhyller lar bibliotekene bruke plassen sin smartere, uten å miste sjarmen ved å øke antallet bibliotekhyller. 

Library shelves

FLERE BIBLIOTEKSHYLLER, MER PLASS TIL STUDENTER 

Med et økende antall studenter, er universiteter og dets biblioteker alltid på jakt etter ekstra plass. Heldigvis trenger du ikke si farvel til pocketbøker med bibliotekets hyller for å være vert for flere studenter. Med våre smarte bibliotekoppbevaringsløsninger trengs halvparten av plassen til bibliotekhyller, og skaper dermed plass til flere arbeidsrom. Du trenger ikke å utvide bygningen. Bærekraftig, ikke sant?

OPPDAG VÅRE LØSNINGER

kontakt

snakk med en ekspert

Gi oss beskjed om utfordringen eller spørsmålet ditt, så kontakter vi deg snart.

Library

FRA BIBLIOTEK TIL EVENTHAL

Se for deg et statisk bibliotekoppsett om morgenen, studentprosjektgrupper om ettermiddagen og et seminar om kvelden, alt sammen på samme plass. Bruynzeels romskapende løsninger er designet for å lette disse forskjellige modusene i biblioteket ditt med et enkelt trykk på en knapp, eller en telefon, avhengig av hva du foretrekker.

JEG VIL HA RÅD FRA EN EKSPERT

Who we are? We are:

HVEM VI ER? VI ER:

  • Din veiledende hånd for å hjelpe deg å vedlikeholde fremtidens bibliotek
  • Din rådgiver for å organisere rommet ditt på best mulig måte
  • En ansvarlig partner under hele prosessen, fra planlegging til design til installasjon og service
  • En rådgiver for dine bekymringer angående sikkerhet for dine varer og brukere
  • Din inspirasjonskilde med over 70 års erfaring over hele verden
  • Verdens mest miljøvennlige leverandør av romskapende løsninger
  • Den ene ressursen i prosjektteamet ditt som du alltid kan ringe 
BBC Archive Centre Perivale, United Kingdom

BBC Archive Centre Perivale, United Kingdom

Over 85.000 shelves with historical documents

The BBC archive is a rich historical resource that can track the evolution of broadcasting in all types of documents. The new archive contains over 85.000 shelves delivered by Bruynzeel.

Les mer

Book Tower Ghent

Book Tower, Belgium

The relocation of 3 million books

3 million books and other heritage items were relocated from the Book Tower Ghent to the new underground depot of the University Library of Ghent fitted out with Bruynzeel’s storage solutions.

Les mer

Relaterte produkter

Informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler (cookies) og ber om din tillatelse til å bruke dem.

De nødvendige er alltid aktive; når du klikker på "godta alle informasjonskapsler", godtar du alle valgfrie informasjonskapsler. Hvis du ønsker å velge hvilke informasjonskapsler du vil godta, vennligst klikk på "Innstillinger for informasjonskapsler".

Innstillinger for informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler og ber om din tillatelse til å bruke dem.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper oss å gjøre nettstedet bedre ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene.

Anonyme statistikkinformasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende interagerer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Analytiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon.

Markedsføringsinformasjonskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.