MEDIA

Presseteamet vårt elsker å jobbe med journalister over hele verden for å dele fengslende, unike historier. Hvis du er fra mediebransjen og vil snakke med oss, kan du kontakte oss via e-post: marketing@bruynzeel.org.

Hovedkontor
Industrieterrein 7
5981NK Panningen
Nederland

 

E-post:
marketing@bruynzeel.org

Telefonnummer
+31 77 306 9000

Selskapsstruktur

Organisasjonens historie startet i 1897. Vår historie og erfaring med oppbevaringsløsninger går tilbake til 1953, da Bruynzeel begynte å tilby reolsystemer av tre. I 1970 ble de første mobile reolsystemene i stål utviklet og introdusert med suksess på markedet. Dette ble starten på en ny æra for å hjelpe kundene våre med å utnytte plass og oppbevare verdifulle dokumenter og samlinger.

I dag tilbyr Bruynzeel Storage Systems et komplett utvalg av toppmoderne oppbevaringsløsninger i flere kundesegmenter, inkludert arkiv, museum og bibliotek. Vi bruker kreativitet vår til å utnytte erfaringen vi har opparbeidet, i nye segmenter og geografiske områder.

Som global produsent, konsulent og installatør har Bruynzeel Storage Systems et enestående kunnskaps- og kompetansenivå som deles med og vedlikeholdes av vårt enorme nettverk av kunder, segmenteksperter, arkitekter og designere over hele verden.

History - Bruynzeel Storage Systems

Selskapets hovedkontor og produksjonsanlegg ligger på samme område i Panningen i Nederland og dekker et areal på 28 700 m2. Produksjonsanlegget er i verdensklasse takket være et høyt automatiseringsnivå.

Bruynzeel Storage Systems tilbyr tjenester i 9 europeiske land gjennom egne kontorer og globalt via et nettverk av partnere i 50 land. Disse kommersielle teamene støttes av et erfarent team av prosjektledere og spesialister som kan oversette kundenes behov og forretningsproblemer til en ultimat løsning og sikre en feilfri gjennomføring i hvert enkelt prosjekt.

Bruynzeel lanserer Control Master App for lagringssystem

Bruynzeel lanserer Control Master App for lagringssystem

Den verdenskjente produsenten av lagringsløsninger Bruynzeel Storage Systems lanserer en fjernstyringsapp for de elektronisk flyttbare lagringssystemene Compactus® Dynamic II Den nye Dynamic II Control Master-appen er tilgjengelig på iOS og Android og gjør det mulig å...

les mer
Bruynzeel Distributor Awards 2020

Bruynzeel Distributor Awards 2020

16. desember 2020 var Bruynzeel vert for det første Bruynzeel Distributors Awards under det årlige distributørarrangementet "2020 og fremtiden", som fant sted online. Bruynzeel Distributor Awards er en årligtilbakevendende begivenhet, der Bruynzeel viser takknemlighet...

les mer
Museumsmagasiner vekker interesse blant museer over hele verden

Museumsmagasiner vekker interesse blant museer over hele verden

Bruynzeel Storage Systems er ikke fremmed for å sette opp museumsdepoter. I mange museer rundt om i verden oppbevares kunstskatter i lagringssystemene våre. Kunstskattene i forskjellige museer oppbevares i økende grad i ett stort depot. Et godt eksempel på dette er...

les mer
Produktlansering

Produktlansering

I følge ordboken betyr sikkerhet: å være trygg, å bringe noe i sikkerhet. Dette er veldig viktig for oss i Bruynzeel Storage Systems. Vi føler oss ansvarlige for å beskytte brukere og gjenstander som er lagret i reolsystemene våre. Derfor utviklet vi vår Safety...

les mer

Last ned bilder