Panningen, Nederland og Vipperød, Danmark, – 10. januar 2013 – Constructor Group og Qubiqa offentliggjorde i dag at de har inngått en avtale hvor Bruynzeel-divisjonen til Constructor Group – som bruker merkenavnet Constructor i Danmark, Norge og Sverige og Bruynzeel Storage Systems i mange andre land – vil fusjonere med Qubiqa Storage Solutions, med merkenavnet Nordplan.

Den nye organisasjonen får navnet Bruynzeel Storage Systems. “Fusjonen med Qubiqa Storage Solutions understreker vår forpliktelse til å produsere oppbevaringsløsninger med god kvalitet, innovasjon og effektivitet som bedrifter ønsker og folk elsker”, sier Igor La Vos, president i Bruynzeel Storage Systems. “Qubiqa Storage Solutions legger sin prisbelønte designlinje fra Jacob Jensen til produktporteføljen til Bruynzeel.” “Det har alltid vært vår visjon om å levere trygge, effektive, og fremfor alt intelligente oppbevaringsløsninger. Fusjonen med Bruynzeel-divisjonen vil akselerere denne visjonen og gi oss tilgang til produksjonsteknologi, kompetanse og ressurser som vi trenger for å trappe opp og skape noe nytt,” sier Morten E Andersen, direktør i Qubiqa Storage Solutions. Med denne fusjonen vil Bruynzeel Storage Systems styrke sin posisjon som den mest innovative aktøren i oppbevaringsmarkedet. “Fusjonen vil ha en umiddelbar, positiv effekt på vårt nylig lanserte kontorkonsept. I oktober vant dette kontorkonseptet innovasjonsprisen “Architecture and Office”. Juryen roste den innovative løsningen med å utstyre et godt etablert lagringssystem med nye elementer som garderober, skap eller et tekjøkken, slik at elementene kan plasseres i nærheten av kontorets arbeidsplasser. Juryen nevnte utformingen av detaljer som kunne optimaliseres. For eksempel at kontrollpanelene burde være innebygd i overflaten. Det er nettopp det Bruynzeel Storage Systems kan tilby sine kunder med tilføying av designlinjen fra Jacob Jensen,” sier Igor La Vos. Det er ambisjonen til Bruynzeel Storage Systems å bevege seg fremover som en innovativ organisasjon med moderne produksjonsanlegg fokusert på å håndtere både små og store prosjekter på et konkurransedyktig nivå, samtidig som man leverer intelligente, smarte og tilpassede oppbevaringsløsninger basert på kvalitet, sosialt ansvar og miljøansvar. Fremtidens oppbevaringsløsninger, nå. Fusjonen er betinget av vanlige gjennomføringsvilkår, herunder godkjennelse fra myndighetene. Du finner mer informasjon

Om Bruynzeel-divisjonen i Constructor Group
Constructor Group AS er en ledende produsent og leverandør av høykvalitets oppbevaringsløsninger som markedsføres verden over. I Constructor Group er aktivitetene delt i en Bruynzeel-divisjon og en industriell divisjon. Bruynzeel-divisjonen tilbyr intelligente og plassbesparende oppbevaringsløsninger for kontorer, arkiver, biblioteker og museer og dekker et bredt spekter av bruksområder og applikasjoner markedsført under merkenavnene Constructor og Bruynzeel Storage Systems. Med disse løsningene har den kommersielle divisjonen som mål å overgå forventningene til sine kunder ved å levere overlegen kvalitet, innovasjon og effektivitet.

Om Qubiqa Storage Solutions
Qubiqa er en fusjon av selskapene: QLS, Jokan, Univeyor, Seelen og Nordplan. En ny og “slankere” forretningsmodell kombinert med sterk og fokusert produktutvikling gjør at Qubiqa skiller seg ut som et moderne, fremtidsrettet selskap. Qubiqa tilbyr kvalitetsprodukter, systemer og løsninger for optimalisering av intern logistikk, automasjon og oppbevaring. Qubiqa Storage Solutions har som mål å være den profesjonelle partneren når det gjelder alle aspekter ved oppbevaring i arkiver, kontorer, biblioteker og museumsmagasiner, og tilbyr intelligente og tilpassede oppbevaringssystemer som kombinerer den nyeste teknologien med en sofistikert design.