For å følge både den digitale trenden og forventningene fra brukerne, ønsket vi å utvikle nye, innovative løsninger for våre drivsystemer. Vår forsknings- og utviklingsavdeling startet en brukerorientert prosess som fokuserte på sluttbruker og den faktiske bruken av systemet. Etter ca 3 års forskning, utvikling og testing resulterte dette i et nytt elektronisk drivsystem, Compactus Dynamic II, som innbefatter nye funksjoner og i tillegg en app.

Våre brukere ville ha et drivsystem som er sikkert, smart, enkelt og intuitivt i den daglige bruk, sammen med et tydelig  og velorganisert verktøy for systeminnstillinger og kontroll!

Roland van der Velden

Innovasjonsleder, Bruynzeel Storage System

Compactus® Dynamic II

Compactus ® Dynamic II er den nye generasjonen av smarte mobile drivsystemer. Systemet er utstyrt med et brukervennlige betjeningspanel,  og flytter nå hele blokker av vogner.

Systemet leveres med et nytt selvforklarende betjeningspanel med spak, hvor du enten kan dra i spaken eller velge arbeidsgang på skjermen. Skjermen har en innebygget nærhetssensor og RF-ID / NFC-lesere.

Systemet kommer også med ekstra sikkerhetsfunksjoner som innbruddsvarsling, automatisk stopp når motstand registreres, nødstoppbryter og passiv sikkerhet som tvinger bruker til å sjekke om det er andre personer i anlegget. Se vår hjemmeside for mer utfyllende informasjon om nye produkter og funksjoner.

Dynamic II App

Vi har også utviklet en ny app kalt Dynamic II. Du kan koble appen til betjeningspanelet via wifi og konfigurere funksjoner som adgangskontroll, tilkoble RF-ID-koder eller kort, koble inn ventilasjonsmodus og energisparemodus. Dynamic II har også en meldingsfunksjon via epost som betyr at hvis systemet skulle svikte, kan du sende inn feilrapport via appen.

Introduksjon

I forrige uke ble det gjennomført en vellykket introduksjon og opplæring i Holland hvor egne ansatte og forhandlere fra hele verden deltok.

Det har vært to fantastiske dager. Det nye Dynamic II systemet er en reell innovativ løsning med smarte funksjoner og vil definitivt bidra til å anerkjenne BRUYNZEEL som en markedsleder. 

Asim Zain Al- Abedeen

Commercial Manager, Nasser S.Al-Dossary Trdg.Est . Saudi Arabia

Når vil Compactus Dynamic II være tilgjengelig ?

Compactus Dynamic II vil være tilgjengelig fra og med 1. juli 2019. Om du er interessert og vil vite mer ta gjerne kontakt med en av våre konsulenter.