I år har det skjedd mange endringer, hvorav den «nye normalen» betyr at alle vurderer vår måte å jobbe på. For å minimere kontakten introduserte regjeringer over hele verden «1,5 meter av samfunnet». Hvordan skal vi jobbe i det nye normalen? Større kontorbygg? Færre på kontoret?

Som lagringseksperter tror vi at noen av løsningene ligger i lagringen din. For eksempel ved å bruke mobile lagringsløsninger kan du frigjøre verdifull gulvplass, pulverlakk lagringsløsningen din med antimikrobiell pulverlakk for å hindre spredning av bakterier, eller begrense tilgangen til lagring ved å bruke f.eks. RFID-løsning.

Frigjør plass med lagringsløsning

Ved å sentralisere lagringen sparer du 50% av gulvplassen sammenlignet med tradisjonelle lagringsløsninger. Den ekstra plassen kan brukes til å skape et mellomrom mellom pulter. For å bruke samme kontor med samme antall ansatte og samtidig følge anbefalingen om 1,5 m avstand!

Floorplan Bruynzeel Storage Systems
Floorplan_new Bruynzeel Storage Systems

Lagringssystemene våre kan spare plass i alle arbeidsmiljøer. Trenger du råd for hvordan skape rom? Få en gratis konsultasjon med en av våre lagringseksperter!

Begrens RFID-tilgang

Begrense tilgangen til visse ganger i lagringssystemet kan også redusere risikoen for spredning av bakterier. Begrens gangene i systemet til visse avdelinger eller personer. Vårt Dynamic II-system med innebygd RFID-leser har muligheten til å begrense tilgangen til gangene i systemet. Å kontrollere hvem som har tilgang, kan konfigureres i Dynamic II-appen vår. RFID-leseren muliggjør berøringsfri drift: bare dra RFID-kortet foran Dynamic II-panelet for å låse opp en gang.

RFID-Scanner Bruynzeel Storage Systems

Lag soner i lagringssystemet ditt
Lagringssystemene våre er veldig konfigurerbare, ikke bare i funksjonalitet, men også i design. Endre f.eks. fargen på noen hyller for å indikere hvilken avdeling den tilhører. Bruk grafiske design på gavlene for å indikere f.eks. ventesoner eller informere folk om sosiale avstandsregler. Uansett hva du trenger, organiserer vi din plass

Frontpanel-with-warnings Bruynzeel Storage Systems

Tilgang til lagring uten å bruke hendene
Dynamic II elektronisk drivsystem er designet for å brukes uten hender. Takket være en innovativ design kan hver vogn flyttes ved hjelp av albuen, som forhindrer spredning av bakterier og basiller. Gratis konsultasjon om hvordan du organiserer plassen din!

Handsfree-operation Bruynzeel Storage Systems