Bruynzeel donerer ArteStore-nettrammer til Daelzicht, helseorganisasjon for psykiske funksjonshemminger

Bruynzeel Storage Systems utstillingsrom ved hovedkontoret i Nederland er i det siste blitt kraftig endret. Det eksisterende ArteStore-systemet i utstillingsrommet passer ikke lenger inn i det nye lokalet. Siden systemet var i svært god tilstand ville det vært feil å kaste det. Derfor besluttet vi å donere systemet til Daelzicht, en nederlandsk helseorganisasjon som tilbyr programmer til barn, unge og voksne med psykiske funksjonshemminger. I deres atelier i byen Beek skaper 60 personer kunst som strekker seg fra 3D-tegninger til malerier.

Daelzicht: en perfekt organisasjon for et CSR-prosjekt fra Bruynzeel

Daelzicht Bruynzeel Storage Systems

Daelzicht er en organisasjon med hovedkontor i Limburg (sørøst i Nederland) og med spesiell innretning mot pleie av personer med psykiske funksjonshemminger. Konseptet går ut på å tilby tilpasset pleie, alt fra støtte hjemme og daghjem til komplette boløsninger.

Totalt har Daelsicht tre gallerier der kunst skapes og selges til både organisasjoner og enkeltpersoner. De kan også skape kunst etter bestilling, og til og med forenklede malerier av nederlandske mestere gjennom å benytte seg av menneskers hele og fulle kreativitet. Samtidig bidrar det til merverdi for samfunnet. På grunn av nærheten til Bruynzeel og hva Daelzichts konsept står for – et konsept som matcher våre verdiord og vår CSR-visjon – bestemte vi oss for å donere nettrammene til dem.

Oppbevaring av Daelzicht-kunst i et ArteStore-system

ArteStore-nettrammene som ble brukt i vårt tidligere utstillingsrom, besto av de mobile nettrammene ArteStore Penda, ArteStore Terra og ArteStore Rota. Daelzicht er svært glade og ekstremt takknemlige over å få muligheten til å bruke disse systemene, siden det også innebærer at de kan vise enda mer kunst, noe som er en sentral del av konseptet deres. Et hyggelig eksempel på hvor givende det er å både kunne gi tilbake til samfunnet og å se hvor takknemlig organisasjonen er!

Ønsker dere informasjon om nettrammene våre?