Vi er i en unik og alvorlig situasjon med den rådende Covid-19-pandemien. Bekymringene øker hver dag gitt spredningen og de sosiale konsekvensene. Tross alt er helse viktigst.

Handlinger

I samsvar med myndighetenes anbefalinger, iverksetter vi som arbeidsgiver de nødvendige tiltak for å redusere eksponering og spredning av smitte og for å gi et trygt arbeidsmiljø for våre ansatte. I Skandinavia har alle som jobber med kontorarbeid blitt bedt om å jobbe hjemmefra. Vi avstår også fra alle unødvendige turer.

Tilgjengelighet

Til tross for disse tiltakene, er det viktig å sikre at virksomheten går så smertefritt som mulig. Mye av samarbeidet vårt vil skje digitalt og over telefon. Alle støttefunksjoner er åpne som vanlig, via telefon og mail. Våre selgere er tilgjengelige via telefon og e-post. Produksjonsavdelingen vår i Nederland er fremdeles i drift, så produktene våre kan leveres i tide. Alle kunder som vil motta leveransen sin i løpet av neste periode, blir kontaktet av våre ansatte for å sikre at leveransen går greit.

Ettersom alt skjer for øyeblikket i raskt tempo, vil vi fortsette å folde deg oppdatert om leveranser og eventuelle tiltak.

Vi håper på din forståelse.

Hvis du har spørsmål, er vi her for deg.
Kontakt oss på telefon eller e-post.