Oseana Kunst og Kultursenter

På Os på Vestlandet i Norge ligger Oseana Kunst og Kultursenter, vakkert beliggende ved sjøen. En imponerende bygning designet av Grieg Arkitekter. Oseana finansieres både offentlig og privat mellom Os kommune, Hordaland fylkeskommune, Grieg Foundation, næringslivet og andre private finansierende. Fra begynnelsen var visjonen at Oseana skulle bli et kulturhus i verdensklasse. 

Oseana er et unikt kulturhus både når det gjelder innhold og struktur, som representerer både lokalt, regionalt og nasjonalt kulturliv. Kulturhuset inneholder en kultursal for opera, teater og konserter, samt et kunstgalleri, restaurant og konferanselokaler. Den offisielle åpningen av Oseana var 17. juni 2011 med en visjon om at kulturmuseet ville skape en «verden av inspirasjon»

Oppbevaringsløsning til Kunstgalleriet

Når vi kommer til Oseana møter vi Lasse Nordahl-Pedersen som er ansvarlig for teknisk drift på Oseana. Han gir oss en omvisning for å vise frem oppbevaringsløsningene våre rundt i kulturhuset. Vi starter i kunstgalleriet der en kolleksjon av samleren Per Grieg sr. stilles ut. Bruynzeel Storage Systems har installert maleriskjermer i deres magasin, i form av ArteStore Rota, for bildene som ikke er utstilt.

Oppbevaringsløsninger til Kulturhuset

Vi går videre til et oppbevaringsrom der vi har installert vårt mobile oppbevaringssystem Compactus XT med manuell sveiv for oppbevaring av bl.a. noter for musikkforeningen. I samme rom har Bruynzeel satt opp det faste hyllesystemet Sysco for oppbevaring av blant annet klær og gjenstander som brukes på scenen.

Andre produkter vi leverte til Oseana er skap til garderoben, samt gittervegger som skiller oppbevaringsrommene. For å lese mer om Oseana, kan du besøke hjemmesiden deres.