Landmålingsavdelingen Zagreb

Landmålingsavdelingen Zagreb, Kroatia

Et stort infrastrukturprosjekt kalt «Trg pravde» tar form i Zagreb, Kroatia. Formålet med prosjektet er å samle alle rettsinstanser i Zagreb på ett sted. Den første delen av prosjektet, som ble finansiert av Verdensbanken, bestod i å renovere en historisk bygning fra 1700-tallet sammen med et nytt bygg for å tilrettelegge for Oppmålingsavdelingen, som er en del av Justisdepartementet. Fra å ha dokumenter og bøker spredt i flere ulike lokaler, ble det besluttet å sentralisere alt på ett og samme sted. Vår forhandler Primat Logistika fikk æren av å installere arkivene for dette prosjektet.

Compactus Dynamic II XTR Lauba_Bruynzeel

Brukte sikkerhetsfunksjoner

Landmålingsavdelingen tilhører den største kommunale domstolen i Kroatia og sysselsetter over 180 personer, dommere, rettsrådgivere og funksjonærer, og behandler litt mer enn 5000 saker per måned. Arkivet inneholder gamle bøker og dokumenter fra begynnelsen av 1900-tallet. Autorisasjon med RFID-brikker, å kunne koble arkivsystemene til sine brannslukkere/alarmer og ventilasjonsmodus i løpet av natten for å få et optimalt miljø for bøkene og dokumentene var av stor betydning.

Utforsk våre løsninger

Compactus Dynamic II XTR Lauba_Bruynzeel

Et fremtidssikkert arkiv

Totalt installerte Primat Logistika 10 blokker med Compactus® Dynamic II høykapasitets mobile lagringssystemer, som inneholdt 7 km med hyller, 400 m med skinner i betonggulvet og mer enn 60 tonn materiale (for det meste ikke-oljet, ikke-oljet). Galvanisert stål). Et moderne og velorganisert arkiv som vil lette oppbevaringen av fremtidige dokumenter. Bygningen ble innviet av den kroatiske statsministeren Andrej Plenković sammen med representanter for EU i juli 2022.

"Kroatiske borgere drar nå nytte av kortere behandlingstider og kan utføre flere tjenester på nett. Det moderniserte systemet vil også støtte deling av landrelatert informasjon mellom offentlige etater for å møte sentrale utviklingsutfordringer, inkludert utvikling av privat sektor, tilpasning til klimaendringer og bekjempelse av katastrofer risiko. Jeg er også glad for at Verdensbanken var i stand til å hjelpe Kroatia gjennom gjenoppbyggingen med å koble historiske bygninger, som den nye Landmålingen i Zagreb, med moderne og smart arkitektur og design."

Gallina A. Vincelette, REGIONALDIREKTØR FOR VERDENSBANKEN FOR DEN EUROPEISKE UNION

Kilde: Verdensbanken*

logo-Primat-logistika

PRIMAT LOGISTIKA

Vår kroatiske forhandler Primat Logistika har 30 års erfaring innen produksjon, design og installasjon av arkiv-, lagrings-, sikkerhets- og industriutstyr, lagrings- og IT-systemer og anleggsutstyr.

Til deres hjemmeside 

 

Informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler (cookies) og ber om din tillatelse til å bruke dem.

De nødvendige er alltid aktive; når du klikker på "godta alle informasjonskapsler", godtar du alle valgfrie informasjonskapsler. Hvis du ønsker å velge hvilke informasjonskapsler du vil godta, vennligst klikk på "Innstillinger for informasjonskapsler".

Innstillinger for informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler og ber om din tillatelse til å bruke dem.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper oss å gjøre nettstedet bedre ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene.

Anonyme statistikkinformasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende interagerer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Analytiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon.

Markedsføringsinformasjonskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.