NUDIE JEANS SMART OPPBEVARING

NUDIE JEANS SMART OPPBEVARING

Optimalisering av effektivitet og kundeopplevelse

Tenk deg jeans som er mer enn bare klær - de er en del av hvem du er. Det er Nudie Jeans, et merke som startet i Göteborg og tror på å lage jeans som er som en del av huden. Jeansene deres er ikke designet for å kastes etter noen få bruk. I stedet verdsetter de jeans som kan brukes lenge, og reparerer dem underveis. Nudie Jeans har virkelig omfavnet sin rolle som pionerer innen bærekraftig motepraksis. For å forbedre effektiviteten og kundeopplevelsen investerte de i en ny bærekraftig oppbevaringsløsning i sin nye butikk i Gøteborg. En mobil hylleløsning på butikkgulvet for å holde hele lagerbeholdningen.

I hjertet av sentrum av Göteborg finner du den nye Nudie Jeans-butikken. Vi møtte butikksjefen, Clara Törnmarck, som entusiastisk delte sine erfaringer med deres nye mobile oppbevaringssystem fra Bruynzeel.

LÆR MER OM NUDIE JEANS

FORDELENE MED MOBILE HYLLELØSNINGER FOR DETALJHANDEL

I Nudie Jeans forrige butikk hadde de oppbevaring i kjelleren og hadde bare tradisjonelle faste hyller på butikkgulvet. Med det nye systemet optimaliserer Nudie Jeans ikke bare verdifull plass, men de forbedrer også kundeopplevelsen. De kan nå vise hele sitt utvalg av jeans bak kassen. Dette eliminerer ikke bare behovet for et eget lager et annet sted, men skaper også et bedre shoppingmiljø. Nudie Jeans-ansatte kan nå engasjere seg fullt ut med kundene sine, og ikke forlate dem for å finne riktige størrelser i en kjeller. Dette har også kommet butikken til gode ved å redusere mengden tyverier. De mister aldri kontakten med kunden, noe som også beriker kundeopplevelsen.

LÆR MER OM VÅRE LØSNINGER FOR DETALJHANDEL

"Fordelen med å ha en mobil oppbevaring er selvfølgelig den enkle tilgangen og å ha jeansene i den mobile oppbevaringen i stedet for faste hyller. Det gjør det lettere for oss, å slippe å løpe ned i kjelleren, og miste kontakten med kunden her oppe. Risikoen for tyverier minimeres også da du har alt bak kassen der vi har full kontroll over det. Det sparer også mye plass!"  – Clara Törnmarck, Butikksjef, Nudie Jeans

Nudie Jeans

Clara liker fleksibiliteten i vårt mobile hyllesystem. Med uendelige muligheter når det gjelder arrangement og tilbehør, er det enkelt for dem å endre interiøret med kleshengere og hyller etter deres preferanser.

MOBILE HYLLELØSNINGER FOR DETALJHANDEL

BÆREKRAFTIGE DETALJHANDELSLØSNINGER

Fra et bærekraftperspektiv passer samarbeidet med Nudie Jeans og Bruynzeel sømløst. Nudie Jeans har allerede blitt anerkjent for sine bærekraftige initiativer, og tilbyr gratis jeansreparasjonstjenester for å forlenge levetiden til produktene sine. Dette er i tråd med Bruynzeels engasjement for miljøansvar, der Bruynzeel skiller seg ut som den eneste klimanøytrale leverandøren av mobile reoler i bransjen. Med fokus på å oppnå netto nullutslipp innen 2045, støttet av vitenskapsbaserte mål, er Bruynzeel rangert blant de ledende bærekraftige selskapene ifølge EcoVadis. Det mobile oppbevaringssystemet er konstruert ved hjelp av de mest miljøvennlige materialene som er tilgjengelige, noe som fremmer Nudie Jeans dedikasjon til å redusere sitt økologiske fotavtrykk. Ved å velge dette systemet har Nudie Jeans ikke bare optimalisert driftseffektiviteten og kundeopplevelsen, men også bidratt til en mer bærekraftig fremtid. Finn ut mer om hvordan Bruynzeel jobber med bærekraft.

BÆREKRAFT

Informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler (cookies) og ber om din tillatelse til å bruke dem.

De nødvendige er alltid aktive; når du klikker på "godta alle informasjonskapsler", godtar du alle valgfrie informasjonskapsler. Hvis du ønsker å velge hvilke informasjonskapsler du vil godta, vennligst klikk på "Innstillinger for informasjonskapsler".

Innstillinger for informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler og ber om din tillatelse til å bruke dem.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper oss å gjøre nettstedet bedre ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene.

Anonyme statistikkinformasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende interagerer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Analytiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon.

Markedsføringsinformasjonskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.