Karmøy Kommune

Karmøy er en vakker øy som ligger på Norges vestkyst. Øya er kjent som Norges fødested og vikingkongenes hjemland. Kommunen Karmøy kontaktet Bruynzeel Storage Systems høsten 2017 da de ønsket å bygge et nytt arkiv i kjelleren.

Oppbevaringsløsningen til Karmøy kommune

I begynnelsen av 2018 installerte Bruynzeel Storage Systems én kilometer hyllemeter som består av Bruynzeels mobile oppbevaringssystem Compactus® Original XTR med manuell sveiv. Karmøy kommune har en ansatt, Ørjan Iversen, som tar mange bilder. Han ble spurt om han hadde noe bilde fra Karmøy som de kunne bruke på frontpanelene. Dette resulterte i utrolig fine frontpaneler, som viser de majestetiske bølgene i Nordsjøen. De har klart å gjøre arkivet til et veldig koselig rom med salonghjørne ved siden av det vakre arkivet.

«Arkivet er det fineste rommet i hele bygningen» – Kristine Helene W. Brekke, Karmøy kommune

May Britt Berg, arkivleder i Karmøy kommune, er veldig stolt av sitt nye arkiv. De har fått mye ros for arkivet sitt. En av deres ansatte, Kristine Helene W. Brekke som viste oss rundt i arkivet, sier at hun synes det er det fineste rommet i bygningen, og at alle slåss om å få være nede i arkivet.  Link til Karmøy kommune

REFERANSER