Greif Inkasso, Tyskland

Greif-Inkasso_bruynzeel-Storage-Systems

Sunt arbeidsmiljø og klimabeskyttelse er fokuset for det innovative BOB-kontorbygget, rundt 2 800 m2 med nye arbeidsmiljøer for Greif Inkasso GmbH

Et sunt arbeidsmiljø og maksimal energieffektivitet er fokuset for det innovative BOB-kontorbygget i Dachau i Tyskland. Med denne spesielle kontorbygningen skaper Greif Inkasso GmbH et attraktivt nytt hovedkontor for selskapet. Med denne nye bygningen tok Greif Inkasso en bevisst beslutning til fordel for et bærekraftig kontorbygg.

Med et bruttoareal på nesten 2 800 m2 er denne kontorbygningen den mest energieffektive kontorbygningen i Bayern.

«Med BOB-konseptet kan vi implementere ønskene og ideene våre om sunt, kommunikasjonsmessig og fremtidssikkert arbeid og dermed betjene kundene våre optimalt.»

Stephan Jender

Administrerende direktør , Greif Inkasso

Greif Inkassos nye kontorbygg er basert på konseptet om Balanced Office Building-systemet fra leverandøren BOB AG med hovedkontor Aachen. BOB er preget av et utmerket inneklima, svært lave tilleggskostnader og, til tross for det kraftige kjølesystemet, også de laveste energikostnadene.

Bruynzeel Storage Systems installerte Sysco® statiske arkivsystemer for effektivt å arkivere det store antallet filer. Ved å bruke statiske hyller er alle filene umiddelbart tilgjengelige for alle ansatte. Det nye, dynamiske arkivet har blitt et godt organisert oppbevaringssted.

Bærekraft er et viktig tema for Greif Inkasso. Bærekraft er også integrert i det daglige arbeidet hos Bruynzeel. Vi jobber kontinuerlig med å være den mest miljøvennlige leverandøren av oppbevaringsløsninger. Vi gjør dette ved kontinuerlig å forbedre prosessene våre. Vi fokuserer for eksempel på kontinuerlig å øke andelen resirkulert stål i materialet vårt, for korrosjonsbeskyttelse bruker vi ikke tungmetaller i pulverbeleggingsprosessen vår, og produksjonen vår er klimanøytral.

Bruynzeels fokus på bærekraft var også en av grunnene til at Greif Inkasso valgte Bruynzeels oppbevaringssystemer.

Sysco_Greif-Inkasso_Bruynzeel-storage-systems

«Det var spesielt viktig for oss alle å sette et utropstegn for mer klimabeskyttelse, bærekraft og dermed fremtidig levedyktighet.»

Stephan Jender

Administrerende direktør , Greif Inkasso

Les mer om bærekraft på Bruynzeel

Foto: BOB AG/Johannes Vogt