ENKEL TILGANG TIL UERSTATTELIGE SAMLINGER

Kreative og plassbesparende løsninger med Bruynzeels museuminnredning.

Museumsinnredning krever spesiell oppbevaring ettersom mange gjenstander har en høy historisk, følelsesmessig eller økonomisk verdi.

Våre oppbevaringsløsninger for museer er utformet for å gi enkel tilgang og trygg bevaring av verdifulle samlinger. Bruynzeel Storage Systems har mange års internasjonal erfaring med å tilby museumsinnredning for verdens viktigste museer. Vi leverer reoler, hyller og systemer for kunstoppbevaring som er perfekt tilpasset behovene til moderne museer og samlinger.

a

TOTALLØSNING

Bruynzeel har et bredt produktspekter som er perfekt for museenes magasinbehov. Vi tilbyr en skreddersydd løsning for hver type gjenstand.

VERDENSOMSPENNENDE

Bruynzeels løsninger brukes i museumsmagasin over hele verden. Ved hjelp av en omfattende kunnskapsbase og mange års erfaring, skaper vi et oppbevaringssystem som er perfekt for nettopp ditt formål.

OPTIMAL BEVARING

Systemene vi tilbyr for museer kan gi samlingene beskyttelse mot lys, støv, skitt, vibrasjoner og avgasser.

MALERISKJERMER

Maleriskjermer er perfekte til magasinering av innrammede malerier og lerreter.
+

FASTE ELLER MOBILE

Maleriskjermer kan monteres på en vegg eller festes til mobile skap hvis man vil utnytte den tilgjengelige lagringsplassen maksimalt.
1

VIBRASJONER

Fastmonterte maleriskjermer vil sørge for at samlingen ikke kan skades av vibrasjoner. Når du har god plass, utgjør våre uttrekkbare systemer for maleriskjermer et alternativ som gir ekstremt lav vibrasjon.

OPTIMAL BESKYTTELSE

Uttrekkbare maleriskjermer kan plasseres så de beskytter kunstverkene mot støv og lys.

LAGRING AV SMÅ GJENSTANDER

Mange museer bruker skuffer til magasinering av små gjenstander. Fordelen med dette er at samlingen beskyttes mot støv og lys og er lett å katalogisere. Bruynzeel Storage Systems tilbyr et bredt utvalg av skuffer som passer til nesten alle typer små gjenstander.

LAGRING AV TEKSTILER

Tekstiler kan oppbevares på mange forskjellige måter, avhengig av materialet og størrelsen. Små tekstiler kan gjerne ligge i skuffer. Når skuffene monteres med en stoffskjerm, utgjør skuffer et pustende lagringssted for ømtålige tekstiler. Større stoffstykker bør ofte oppbevares i ruller som kan plasseres i skreddersydde skap eller hyller.

LAGRING AV STORE GJENSTANDER

Bruynzeel Storage Systems tilbyr et variert utvalg systemer for magasinering av store gjenstander. Grenreoler, pallereoler eller brede hylleenheter kan brukes, avhengig av hva slags samling det er snakk om.

SPAR PLASS MED MOBILE ARKIV

Ved å plassere bildereoler, skap, pallereoler eller skap på hjul i mobile arkiv, kan lagringsplassen i magasinet fordobles.

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ta del i nyheter, trender, invitasjoner og inspirasjon fra ulike lagringsløsninger. 

For registrering

TO SPENNENDE MUSEER I ANTWERPEN

Da det nye museumsmagasinet på MAS ble opprettet, besluttet kuratoren at museeet burde ha synlig magasinering for å kunne maksimere den offentlige tilgangen til samlinger som ellers ville vært skjult fra visning. Dermed ble den mobile lagringsenheten Compactus® Double Decker montert, og den tilgjengelige plassen ble utnyttet optimalt. Samlingen er synlig fra det offentlige området, og metalltråder og glassvegger beskytter samlingen mot skader. Det doble systemet gjør at samlingen er trygg og sikker, og samtidig får de besøkende en god opplevelse av museets samling.
Det sentrale utstillingsområdet ved Royal Museum of Fine Arts i Antwerpen (KMSKA) oppfylte ikke lenger standardene for arkivering, inkludert klimakontroll. Det ble derfor besluttet å bruke et magasin med en konstant temperatur på 19 grader og 52 % luftfuktighet til å oppbevare kunstverkene under renoveringen. I løpet av en periode på åtte uker ble mer enn 1200 kunstverk flyttet til det nye magasinet.

SAMMEN KAN VI FINNE NYE LØSNINGER OG MULIGHETER

Vi tror på samarbeid, og derfor har vi tett dialog med interiørarkitekter og kontorinnovatører, samt med kundene våre. Blant våre kunder finner vi bl.a. Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s og Siemens. Med mobile kontorskap får du intelligente, plassbesparende løsninger som alltid er en del av det store bildet. Vi tilbyr multifunksjonalitet og fleksibilitet – perfekt skreddersydd til dine behov og din arbeidsstil.

Avdelingen for forskning og utvikling og det erfarne kundeserviceteamet vårt sikrer at vi kan utforme og tilpasse produktene våre så de møter alle dine behov.

Velg Bruynzeel, så velger du også en garantert kvalitet og holdbarhet. Bruynzeel er ISO 9001- og ISO 14001-sertifisert.

Ønsker dere mer informasjon om Bruynzeels oppbevaringsløsninger?