Segment

9 resultater
Museum

Museum

BEHOLD KUNSTSAMLINGEN DIN VED Å BRUKE BRUYNZEELS KUNSTLAGERSYSTEM

Arkiv

Arkiv

Visste du at du kan redusere arkivlagringsplassen med opptil 75 %? Mindre plass brukt til lagring betyr en reduksjon i kostnadene per m2 og en betydelig positiv innvirkning på fotavtrykket ditt.

Bibliotek

Bibliotek

Lukten av bøker og å snu en side i et stille rom hvor du kan høre en nål falle er en magisk følelse. Imidlertid er dagens bibliotek så mye mer enn det!

Detalhandel

Detaljhandel

Detaljhandelens rolle endres i raskt tempo. Butikker blir til opplevelsessentre og ulike salgsmodeller etterspør ulike lagringsbehov.

Helsevesen

Helsevesen

Helsetjenester handler om service og pasientenes velvære. Hver enkelt prosess innen enhver helseinstitusjon bør bidra til det. Så hvordan kan et effektivt og plassskapende lagringssystem hjelpe?

Kontor

Kontor

Kontorets rolle endres. I dag pendler ansatte sin dyrebare tid mellom kontoret og hjemmet. Pandemien forvandlet det tradisjonelle kontoret med faste arbeidsplasser til et sosialt knutepunkt der alle gode ideer vokser.

Vertikal-landbruk

Vertikal landbruk

Hvordan forsyne fremtidens planet? Et av nøkkelspørsmålene å løse i en verden hvor befolkningen vokser, og urbanisering er ikke lenger en trend, men virkeligheten, plass og naturressurser er begrenset.

Urban Living

Urban living

I en verden der naturressurser og plass er begrensede verdier, er det viktig å tenke på effektiv bruk av hver eneste m2 tilgjengelig. Derfor har vi laget smarte urbane leveløsninger som reduserer fotavtrykket ditt samtidig som de sikrer maksimal bokomfort

Smart lager

Smart lager

Hvis det er én ting vi kan lære av de siste par årene, er det at forsyningskjeder og logistiske prosesser er ekstremt skjøre.

kontakt

snakk med en ekspert

Gi oss beskjed om utfordringen eller spørsmålet ditt, så kontakter vi deg snart.

Informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler (cookies) og ber om din tillatelse til å bruke dem.

De nødvendige er alltid aktive; når du klikker på "godta alle informasjonskapsler", godtar du alle valgfrie informasjonskapsler. Hvis du ønsker å velge hvilke informasjonskapsler du vil godta, vennligst klikk på "Innstillinger for informasjonskapsler".

Innstillinger for informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler og ber om din tillatelse til å bruke dem.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper oss å gjøre nettstedet bedre ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene.

Anonyme statistikkinformasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende interagerer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Analytiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon.

Markedsføringsinformasjonskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.