DEL MER KUNNSKAP, REDUSER FOTAVTRYKKET

Business og teknologi

DEL MER KUNNSKAP, REDUSER FOTAVTRYKKET

Forretnings- og teknologisamlinger handler om å dele kunnskap og erfaringer. Så hvordan bruker du teknologi på best mulig måte i en verden der naturressurser og plass er begrensede eiendeler?  Visste du at vår teknologiske utvikling lar deg redusere lagringsplassen med opptil 75 %? Mindre plassbruk betyr en reduksjon i kostnadene per m2 og en betydelig positiv innvirkning på fotavtrykket ditt.

Technically the best choice

TEKNISK DET BESTE VALGET 

Enten du lagrer bøker og vitenskapelige forskningsartikler, digitale lagringsmedier eller ønsker å bruke lagringssystemet til å vise mer av samlingen din? Vårt Dynamic II-drivsystem kombinerer tiår med erfaring og med toppmoderne teknologi for å holde dine ansatte, dine besøkende og dine lagrede gjenstander trygge og forsvarlige til enhver tid.  

OPPDAG LØSNINGENE VÅRE

kontakt

snakk med en ekspert

Gi oss beskjed om utfordringen eller spørsmålet ditt, så kontakter vi deg snart.

 Creativity takes courage

KREATIVITET KREVER MOT

Se for deg et vitenskapelig bibliotek om morgenen, studentprosjektgrupper om ettermiddagen og et seminar om kvelden, alt sammen på samme plass. Bruynzeels romskapende løsninger er designet for å forenkle disse forskjellige modusene til museet ditt med ett enkelt trykk på en knapp, eller en telefon, avhengig av hva du foretrekker.

JEG VIL HA RÅD

Who are we? We are:

HVEM ER VI? VI ER:

  • Din veiledende hånd under designfasen av ditt anlegg
  • Hjelper våre kunder med å revidere samlingene deres og organisere plassen og samlingen deres på den mest optimaliserte og bærekraftige måten
  • En ansvarlig partner under hele prosessen, fra planlegging til design til installasjon og service
  • Den manglende koblingen mellom dine bekymringer og sikker lagring
  • Din inspirasjonskilde med 100-vis av prosjekter installert globalt
  • Verdens mest miljøvennlige leverandør av romskapende løsninger
  • Den ene ressursen i prosjektteamet ditt du alltid kan ringe
Jas Hennessy & Co, France

Jas Hennessy & Co, France

Centralisation of the modern and current archives

In 2015, Hennessy decided to restructure and centralise their archives, which have grown over the years and, due to lack of space, have been located in various places within the organisation.

Les mer

Relaterte produkter

Informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler (cookies) og ber om din tillatelse til å bruke dem.

De nødvendige er alltid aktive; når du klikker på "godta alle informasjonskapsler", godtar du alle valgfrie informasjonskapsler. Hvis du ønsker å velge hvilke informasjonskapsler du vil godta, vennligst klikk på "Innstillinger for informasjonskapsler".

Innstillinger for informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler og ber om din tillatelse til å bruke dem.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper oss å gjøre nettstedet bedre ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene.

Anonyme statistikkinformasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende interagerer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Analytiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon.

Markedsføringsinformasjonskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.