Conserving the past, reducing your footprint

HIstorie

BEVARER FORTIDEN, REDUSERER FOTAVSKYTTET

Bevaring handler ikke bare om å lagre gjenstander eller dokumenter, det handler om å beskytte kunnskap og informasjon som er forseglet i disse skattene. Historien strekker seg hver dag, og det samme gjør historiesamlinger. I en verden hvor naturressurser og plass er begrensede verdier gjør dette det viktig å tenke på effektiv bruk av hver eneste m2 tilgjengelig. Visste du at du kan redusere lagringsplassen med opptil 75 %? Mindre plass brukt til lagring betyr mer plass til samlingen din, en reduksjon i kostnader per m2 og en betydelig positiv innvirkning på fotavtrykket ditt.

Visible storage – open up!

SYNLIG LAGRING – ÅPNE OPP!

Vanligvis er opptil 90 % av en kunstsamling lagret i depotet. Smart plassskapende lagringssystemer muliggjør sømløs integrasjon av sikker, bærekraftig lagring med økt synlighet av samlingen.  En kreativ måte å vise flere objekter på, slik at publikum også kan oppdage de skjulte skattene i hver samling.

OPPDAG LØSNINGENE VÅRE

kontakt

snakk med en ekspert

Gi oss beskjed om utfordringen eller spørsmålet ditt, så kontakter vi deg snart.

Long span shelving history collection

STØRRELSE ER VIKTIG

Fra tredører til vogner, fra bøker til vaser, fra våpen til skrivemaskiner, er historiske samlinger ofte definert av deres variasjon i størrelse, vekt og materiale på gjenstandene. Hvordan oppbevare alle disse effektivt samtidig som alle gjenstander er trygge og tilgjengelige? Vi hjelper deg gjerne!

JEG VIL HA RÅD

Who are we?

HVEM ER VI? VI ER:

  • Din veiledende hånd under designfasen av ditt lager
  • Hjelper våre kunder med å revidere samlingene deres og organisere plassen og samlingen deres på den mest optimaliserte og bærekraftige måten
  • En ansvarlig partner under hele prosessen, fra planlegging til design til installasjon og service
  • Den manglende koblingen mellom dine bekymringer og sikker lagring av kunnskap og gjenstander
  • Din inspirasjonskilde med 100-vis av prosjekter installert globalt
  • Verdens mest miljøvennlige leverandør av romskapende løsninger
  • Den ene ressursen i prosjektteamet ditt du alltid kan ringe
Collections Centre Netherlands, Amsterdam

Collections Centre Netherlands, The Netherlands

Joint preservation of the Dutch national collections

“All objects must be stored appropriately and responsibly. This can only be achieved with accurate tailor-made work. That is why we came to Bruynzeel.”

Les mer

Louvre Conservation Centre

Louvre Conservation Centre, France

Stored in the best conditions

The new Louvre Conservation Centre, 18.500 m2 large building, of which 10.000 m2 is storage space, stores 250.000 artworks from the Louvre art collection.

Les mer

Relaterte produkter

Informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler (cookies) og ber om din tillatelse til å bruke dem.

De nødvendige er alltid aktive; når du klikker på "godta alle informasjonskapsler", godtar du alle valgfrie informasjonskapsler. Hvis du ønsker å velge hvilke informasjonskapsler du vil godta, vennligst klikk på "Innstillinger for informasjonskapsler".

Innstillinger for informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler og ber om din tillatelse til å bruke dem.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper oss å gjøre nettstedet bedre ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene.

Anonyme statistikkinformasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende interagerer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Analytiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon.

Markedsføringsinformasjonskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.