Ny

Dynamic II
Control Master app

Dynamic-2-Remote-Control-app-1

Fjernstyr ditt Dynamic II -system

Vi tar i bruk fjernkontrollfunksjonalitet i de mobile lagringssystemene Dynamic II. Med Dynamic II Control Master-appen kan brukere åpne riktig gang ved hjelp av en mobiltelefon eller et nettbrett. Til og med systemfunksjonalitet for samlingsstyring er integrert. Vi tilbyr denne brukervennlige funksjonaliteten til kundene våre.

Bruynzeel Storage Systems - Compactus Dynamic II XTR - Remote Control app

Flere systemer

Fjernstyr flere systemer som ett: Dynamic II-systemer kan integreres i et bedriftsnettverk eller kobles til en frittstående ruter.

Tilkoblingen via Wi-Fi gjør det mulig for flere brukere å koble seg til. Dette forebygger feil og gir en strømlinjeformet opplevelse. Systemet tillater bare å åpne én gang om gangen. Fotoceller og vår Safety Master holder både brukere og artikler trygge.

Lagersystem

Appen Dynamic II Control Master har et lagersystem. Legg til lagerartikler på hver side av midtgangen og se i appen hvilken gang du skal åpne. En søkefunksjon gjør det enda enklere å finne riktig gang!

Inventarlisten er lagret i Dynamic II. Hver bruker som kobler seg til systemet, ser den samme inventarlisten.

Artikler i beskyttede ganger kan bare ses av brukere med tilgang til de beskyttede gangene.

Dynamic-2-Remote-Control-app-inventory

Safety Master

Fjernstyring av et system kan skape et sikkerhetsproblem. Takket være vår nye Safety Master er alle brukere og all lagerbeholdning trygg.

Safety Master kontrollerer en gang før systemet flyttes, og går tilbake til prosedyren for Visuell sikkerhetsstilling for å beskytte brukere og beholdning.

Trenger du råd om hvordan du optimaliserer lagringsplassen din?

Få en gratis konsultasjon fra en ekspert.