vertical farming

VERTIKAL LANDBRUK

Besøk vårt nye nettsted for vertikalt landbruk

Se nettstedet

 

Hvordan forsyne fremtidens planet? Et av nøkkelspørsmålene å løse i en verden hvor befolkningen vokser, og urbanisering er ikke lenger en trend, men virkeligheten, plass og naturressurser er begrenset. Vertikal jordbruk, dyrking av avlinger i vertikale systemer, er en bærekraftig og effektiv metode for dyrking. Å dyrke avlinger i lukkede og kontrollerte miljøer under nøyaktig samme forhold gjør bruk av plantevernmidler unødvendig og reduserer vannforbruket betydelig. Bruynzeels plassskapende løsninger gjør det mulig å maksimalisere dyrking av avlinger innendørs, hvor som helst i verden.

Vertical farming

LANDBRUK I SENTRUM MED VERTIKALT VEKSTSYSTEM

Byer blir mer overfylte, men fortsatt står et stort antall bygninger tomme eller står til og med ubrukte. Tenk på parkeringshus i bilfrie bysentrum. Tenk deg å bruke disse bygningene til vertikalt jordbruk for å skape en trygg, sunn og bærekraftig måte å fø den raskt voksende urbane befolkningen med fersk mat produsert lokalt. Siden dyrking kan foregå nær forbrukeren, er det nødvendig med færre forurensende transportbevegelser. Med våre vertikale systemer bidrar vi til den raske veksten av denne formen for lokal og bærekraftig hagebruk ved å redusere fotavtrykket betydelig.

INTERESSERT I ET SAMARBEID?

kontakt

snakk med en ekspert

Gi oss beskjed om utfordringen eller spørsmålet ditt, så kontakter vi deg snart.

Vertical farming solution

DET ER DER DU KAN ØKE FORTJENESTEN

Å dyrke innendørs muliggjør konsekvente avlinger av høy kvalitet hele året, men de høye kostnadene gjør det vanskelig å jobbe. Våre vertikale systemer optimerer bruken av hver plass og maksimerer dermed utbyttet per m2 plass. Tenk deg hvor effektiv gården din ville vært hvis du kunne redusere gangplassen med over 90 %? Bunnlinje profit og fotavtrykksreduksjon går hånd i hånd! 

JEG VIL HA RÅD

HVEM ER VI? VI ER:

  • Din veiledende hånd under designfasen av prosjektet for å optimalisere bruken av plass på gården din.
  • Din partner som tilpasser dine eksakte behov til produktegenskapet som matcher ditt prosjekt.
  • En ansvarlig partner under hele prosessen, fra planlegging til design til installasjon og service.
  • Din partner med erfaring fra hele verden og kan derfor støtte deg, uansett hvor prosjektet ditt måtte være.
  • Et selskap som deler din lidenskap for å skape en bærekraftig planet og tilbyr det mest bærekraftige produktet på markedet.
  • Den ene ressursen i prosjektteamet ditt som du alltid kan ringe.
Champerché, France

Champerché, Frankrike

A vertical farm in Paris

‘The main challenge in urban AgTech is to optimize the very small spaces available. Using modular stackable and movable hydroponic systems is the best solution to ensure high yield.’

Les mer

Own Greens

Own Greens, The Netherlands

Feed next generations in a sustainable way

Own Greens and Bruynzeel developed the PlantHome Pro which effortlessly grows baby leaves, herbs and other vegetables on site all year round.

Les mer

Informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler (cookies) og ber om din tillatelse til å bruke dem.

De nødvendige er alltid aktive; når du klikker på "godta alle informasjonskapsler", godtar du alle valgfrie informasjonskapsler. Hvis du ønsker å velge hvilke informasjonskapsler du vil godta, vennligst klikk på "Innstillinger for informasjonskapsler".

Innstillinger for informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler og ber om din tillatelse til å bruke dem.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper oss å gjøre nettstedet bedre ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene.

Anonyme statistikkinformasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende interagerer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Analytiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon.

Markedsføringsinformasjonskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.