Urban living

Urban living

LEV SMARTERE, REDUSER FOTAVTRYKKET DITT

Over tre millioner mennesker flytter til storbyer hver uke, og urbaniseringen forventes å vokse fra 3,9 milliarder til 6,4 milliarder innen 2050*. Et av hovedspørsmålene som dukker opp er: "Hvor skal alle disse menneskene bo?" I en verden der naturressurser og plass er begrensede verdier, er det viktig å tenke på effektiv bruk av hver eneste m2 tilgjengelig. Derfor har vi laget smarte urbane leveløsninger som reduserer fotavtrykket ditt samtidig som de sikrer maksimal bokomfort.

* https://www.aa.com.tr/en/life/iom-over-3-million-people-move-to-cities-every-week/456734

Urban living

SKJULTE SKATTER!

Har du noen gang tenkt på hvor mye ubrukt plass soverommet ditt faktisk opptar i løpet av dagen? Eller stuen din, når du sover? Eller til og med kjøkkenet ditt, når du ser på en film. Bruynzeel har utviklet en fleksibel plattform som kan brukes til å kombinere ulike urbane bofunksjoner til det du trenger, når du trenger det eller gjemme det unna som en skjult skatt.

OPPDAG LØSNINGENE VÅRE

kontakt

snakk med en ekspert

Gi oss beskjed om utfordringen eller spørsmålet ditt, så kontakter vi deg snart.

Urban living

DIN URBANE LEVENDE LØSNING, DITT VALG

Sammen med forskjellige arkitektfirmaer har vi utviklet flere konsepter for urban livsstil gjennom årene, og vi inviterer deg til å ta  og brainstorme ideen din. Enten du er designer, arkitekt, rådgiver, butikkmontør eller entreprenør, hjelper vi gjerne!

JEG VIL HA RÅD

Who we are? We are:

HVEM VI ER? VI ER:

  • Din partner for å utvikle små til store smarte urbane levekonsepter
  • Den mest erfarne produsenten av elektroniske bevegelige systemer med et globalt nettverk
  • Din inspirasjonskilde med over 70 år med romskapende erfaring
  • Verdens mest miljøvennlige leverandør av romskapende løsninger
  • Den ene ressursen i prosjektteamet ditt kan du alltid ringe  
Tiny housing, Sweden

Tiny housing, Sweden

Compact living without compromising comfort

Bruynzeel has produced an innovative movable furniture wall. All companies contributed with their expertise in this project. Tengbom contributed with the design and Bruynzeel developed and produced the flexible furniture wall.

Les mer

Informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler (cookies) og ber om din tillatelse til å bruke dem.

De nødvendige er alltid aktive; når du klikker på "godta alle informasjonskapsler", godtar du alle valgfrie informasjonskapsler. Hvis du ønsker å velge hvilke informasjonskapsler du vil godta, vennligst klikk på "Innstillinger for informasjonskapsler".

Innstillinger for informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler og ber om din tillatelse til å bruke dem.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper oss å gjøre nettstedet bedre ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene.

Anonyme statistikkinformasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende interagerer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Analytiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon.

Markedsføringsinformasjonskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.