Quality

VÅR FORPLIKTELSE TIL KVALITET

Hos Bruynzeel er kundetilfredshet vår høyeste prioritet. Denne dedikasjonen til våre kunder begynner med en forpliktelse til kvalitet. Enten det involverer utvikling av innovativ teknologi eller å gi feltstøtte, streber vi etter kontinuerlig prosessforbedring, alltid fokusert på å levere eksepsjonell verdi til våre kunder. Vår forpliktelse til kvalitet er tydelig i våre løsninger, våre prosesser og vårt arbeidsmiljø.

Quality

PRODUKTKVALITETSSERTIFIKAT OG NORMER 

Bruynzeel-produkter er i samsvar med internasjonale kvalitetsstandarder som og er sertifisert av ledende uavhengige eksperter på området.

 I tillegg, som medlem av Verband für Lagertechnik und Betriebseinrichtungen – en gruppe av ledende tyske produsenter, er vårt mål å forbedre utviklingen av standarder på økonomisk, teknisk og juridisk nivå, for å sette standarder for sikkerhet og kvalitet.

Quality

VÅR KVALITET I FORRETNINGSPROSESSER OG MILJØLEDELSE

Vi følger standardene ISO 9001 og ISO 14001. ISO 9001-standarden gir retningslinjer for kvalitetssystemet og måten organisasjonen bruker denne kvalitetspolitikken på. I tillegg gir standarden retningslinjer for å sikre og forbedre prosesser som er viktige for å øke kundetilfredsheten. Bedrifter som oppfyller ISO 9001- og ISO 14001-standardene har en bedre forståelse og bedre kontroll over forretningsprosesser og deres miljøpåvirkning. Dette fører til fokusert og kontinuerlig forbedring med det endelige målet om å sikre høy kundetilfredshet og å minimere miljøbelastningen.

LAST NED ISO 9001-SERTIFIKAT  LAST NED ISO 14001-SERTIFIKAT

 

Informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler (cookies) og ber om din tillatelse til å bruke dem.

De nødvendige er alltid aktive; når du klikker på "godta alle informasjonskapsler", godtar du alle valgfrie informasjonskapsler. Hvis du ønsker å velge hvilke informasjonskapsler du vil godta, vennligst klikk på "Innstillinger for informasjonskapsler".

Innstillinger for informasjonskapsler

Vi ønsker å bruke informasjonskapsler og ber om din tillatelse til å bruke dem.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper oss å gjøre nettstedet bedre ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene.

Anonyme statistikkinformasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende interagerer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Analytiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon.

Markedsføringsinformasjonskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.