Creating space for a healthy planet

CREATING SPACE
FOR A HEALTHY PLANET

Vår visjon er å være verdensledende innen romskapende løsninger som bidrar til en bærekraftig planet. Det er dette vi tror på og definerer hvordan vi handler, innoverer og driver. Plass er en begrenset ressurs, og derfor dedikerer vi oss til å produsere og tilby romskapende løsninger som har et positivt bidrag til planeten vår.

VI ER FORPLIKTET TIL Å NÅ  NETTO NULL INNEN 2045.

Vi er stolte over å ha oppnådd milepælene med å være klimanøytrale i vår egen virksomhet (scope 1 & 2) i henhold til The Greenhouse Gas Protocol (GHG) i løpet av året 2021. Vi har blitt uavhengig revidert av Deloitte*. Vi jobber for tiden hardt, sammen med alle interessenter, for også å bringe våre Scope 3-utslipp av GHG-protokollen til null innen 2045. I god tid før klimaavtalen i Paris.

LÆR MER OM VÅR CSR-POLITIK

*Official Deloitte audit report (Bruynzeel Storage Systems Scope 1 Scope 2 Report 2021) available upon request.

HVORDAN KAN VI HJELPE VÅRE KUNDER OG PARTNERE?

Footprint

FOTSPOR

Tradisjonelt holdes lagring i statisk utstyr ved siden av gangene. Disse gangene er
 nødvendig for å få tilgang til noen av varene som er lagret. I praksis mesteparten av denne gangplassen
 er tom til enhver tid. En sløsing med plass! Konseptet med plass som skaper lagringsløsninger basert på prinsippet om en "fleksibel gang". Ved å lage lagringsutstyret bevegelig, en gang kan opprettes der det er nødvendig, og bruker den gjenværende plassen kun til Oppbevaring. Når vi bruker DoubleDecker-løsningen vår, tar vi bokstavelig talt dette prinsippet til neste nivå ved å legge til et andre lag til løsningen.

Ved å bruke Bruynzeels plassbesparende lagringsløsninger, oppnår våre kunder umiddelbar fysisk fotavtrykkreduksjon på opptil 75 % og ekstra nytte (belysning, oppvarming, kjøling, rengjøring) og unødvendige byggematerialebesparelser.

Material

MATERIALE

Det som gjør oss unike i vår bransje er at vi produserer med uoljet og ikke-galvanisert stål. Ved å gjøre det sparer vi:

  • 2.108.000 kg årlig CO2-sparing
  • 25.097 m3 årlig vannbesparelse
  • 96,52 m3 årlig avfallsbesparelse
  • Årlig sparing på 15.216 L kjemikalier

    I tillegg kan vi nå også tilby Bruynzeel GreenSteel som er stål som er sertifisert og hvor CO2-besparelsen utgjøres av summen av CO2-besparelsene som er gjort gjennom den totale stålproduksjonen til stålprodusenter.
Sustainability

PÅLITELIG OG LEDENDE PARTNER

Som selskapet for å redusere fotavtrykk kan du stole på at vi er den mest bærekraftige partneren i bransjen. Vi er ambisiøse i å utfordre oss selv og å heve nivået sammen med våre leverandører, samarbeidspartnere og kunder!

LÆR MER OM VÅR CSR-POLITIK