Bruynzeels mål er å være best på det de gjør: Å være verdensledende og verdens mest miljøvennlige leverandør av plassbesparende oppbevaringsløsninger. Dette prøver de å oppnå blant annet ved aktivt å opprettholde en enestående innovasjonspipeline.

«Utmerket produktutvikling og utforming er en prioritet for oss i alle våre segmenter», sier Roland van der Velden, innovasjonssjef i Bruynzeel Storage Systems.»

«Vi setter kunden i sentrum når vi definerer produktenes funksjonalitet. Som markedsleder setter vi standarden når det gjelder å innarbeide den nyeste teknologien i våre produkter for å gjøre livet til kundene våre enklere og mer behagelig.»

«Nylig introduserte vi for eksempel Safety Master, en suveren sikkerhetsfunksjon som ivaretar sikkerheten til både brukerne og deres lagrede gjenstander.»

Roland-van-der-Velden-Bruynzeel-Storage-Systems

“Vi er drevet av kreative og tekniske utfordringer”

En egen FoU-avdeling

Bruynzeel har omdefinert lagringsløsninger i over 60 år ved kontinuerlig å investere i forskning og utvikling og alltid hente inspirasjon fra kundenes tilbakemeldinger.

FoU-avdelingen samarbeider med anerkjente institusjoner om utvikling som forbedrer kvaliteten og gjør produktene nyttigere for brukerne.

«Vi er drevet av kreative og tekniske utfordringer», sier van der Velden. Som innovasjonssjef vokter han innovasjonens vugge. «Vårt fokus er kundene og brukerne av produktene våre. De er derfor den fremste drivkraften i jakten på innovasjonsmuligheter. For å kunne respondere raskt på behov og trender, er det nødvendig at vi kan handle raskt. Derfor er det så avgjørende at vi har vår egen FoU-avdeling.»

Bruynzeel prioriterer også å forbedre den operative ytelsen kontinuerlig, noe som gjør dem i stand til å skape nye innovative produkter.

«Våre verdensledende produksjonsverktøy og -metoder som er implementert i fabrikken gjør oss i stand til å produsere med stor presisjon i tusenvis av forskjellige konfigurasjoner. Takket være vårt eget testanlegg kan vi teste våre innovasjoner ned til minste detalj. I tillegg fokuserer vi på testing i det virkelige liv for å involvere kunder og brukere under hele utviklingssyklusen fra idé til produktlansering», sier van der Velden.

Unoiled-cold-rolled-steel-zero-chemical-waste_Bruynzeel-Storage-Systems

Innovative prosjekter

Et av de nyeste innovative prosjektene Bruynzeel jobber med, handler om å bo og leve bærekraftig i byer.

«Alle vet at den globale befolkningsveksten med økende urbanisering vil føre til utfordringer i fremtidens boligsektor. Ikke bare kostnader, men også plass vil bli et stort problem», sier van der Velden. «Derfor samarbeider vi tett med det anerkjente arkitektfirmaet Tengbom og den største boligutvikleren i Norden, OBOS

«Med våre løsninger kan vi skape boliginteriører som er særdeles fleksible og kan skape plass der det trengs på bestemte tider på dagen.»

Et annet eksempel er den fremvoksende trenden med bylandbruk. Mange mener at dette er fremtiden. Å plante og dyrke i en bygning kan gi mange fordeler.

Det er ingen behov for plantevernmidler, ingen tap av næringsstoffer og mindre arealbruk. Van der Velden: «For Champerché i Frankrike leverer vi plassbesparende løsninger til et dyrkningsareal på 1300 m2 i en bygning ved foten av Seinen, slik at de kan dyrke frukt og grønnsaker.»

«Dette nye bruksområdet, der effektiv plassutnyttelse kan utgjøre en reell forskjell, er en inspirerende utfordring for oss som kan bidra til at kommende generasjoner kan leve bedre liv.»