Vertical farming

VERTIKAL LANDBRUK

FØ PLANETEN, REDUSERER FOTAVTRYKKET

Hvordan forsyne fremtidens planet? Et av nøkkelspørsmålene å løse i en verden hvor befolkningen vokser, og urbanisering er ikke lenger en trend, men virkeligheten, plass og naturressurser er begrenset. Vertikal jordbruk, dyrking av avlinger i vertikale systemer, er en bærekraftig og effektiv metode for dyrking. Å dyrke avlinger i lukkede og kontrollerte miljøer under nøyaktig samme forhold gjør bruk av plantevernmidler unødvendig og reduserer vannforbruket betydelig. Bruynzeels plassskapende løsninger gjør det mulig å maksimalisere dyrking av avlinger innendørs, hvor som helst i verden.

Vertical farming

LANDBRUK I SENTRUM MED VERTIKALT VEKSTSYSTEM

Byer blir mer overfylte, men fortsatt står et stort antall bygninger tomme eller står til og med ubrukte. Tenk på parkeringshus i bilfrie bysentrum. Tenk deg å bruke disse bygningene til vertikalt jordbruk for å skape en trygg, sunn og bærekraftig måte å fø den raskt voksende urbane befolkningen med fersk mat produsert lokalt. Siden dyrking kan foregå nær forbrukeren, er det nødvendig med færre forurensende transportbevegelser. Med våre vertikale systemer bidrar vi til den raske veksten av denne formen for lokal og bærekraftig hagebruk ved å redusere fotavtrykket betydelig.

INTERESSERT I ET SAMARBEID?

Vertical farming solution

DET ER DER DU KAN ØKE FORTJENESTEN

Å dyrke innendørs muliggjør konsekvente avlinger av høy kvalitet hele året, men de høye kostnadene gjør det vanskelig å jobbe. Våre vertikale systemer optimerer bruken av hver plass og maksimerer dermed utbyttet per m2 plass. Tenk deg hvor effektiv gården din ville vært hvis du kunne redusere gangplassen med over 90 %? Bunnlinje profit og fotavtrykksreduksjon går hånd i hånd! 

JEG VIL HA RÅD

Who we are? We are:

HVEM ER VI? VI ER:

  • Din veiledende hånd under designfasen av prosjektet for å optimalisere bruken av plass på gården din.
  • Din partner som tilpasser dine eksakte behov til produktegenskapet som matcher ditt prosjekt.
  • En ansvarlig partner under hele prosessen, fra planlegging til design til installasjon og service.
  • Din partner med erfaring fra hele verden og kan derfor støtte deg, uansett hvor prosjektet ditt måtte være.
  • Et selskap som deler din lidenskap for å skape en bærekraftig planet og tilbyr det mest bærekraftige produktet på markedet.
  • Den ene ressursen i prosjektteamet ditt som du alltid kan ringe.
Champerché, France

Champerché, France

A vertical farm in Paris

‘The main challenge in urban AgTech is to optimize the very small spaces available. Using modular stackable and movable hydroponic systems is the best solution to ensure high yield.’

Lære mer

Own Greens

Own Greens, The Netherlands

Feed next generations in a sustainable way

Own Greens and Bruynzeel developed the PlantHome Pro which effortlessly grows baby leaves, herbs and other vegetables on site all year round.

Lære mer