Nye

Safety Master:
Sikkerhet på et helt nytt nivå

En helt ny standard innen sikkerhet

Vår Safety Master er designet med sikkerhet i fokus. Med flere innebygde systemer i en elegant enhet, sørger det for at brukerne og gjenstandene dine holdes sikre. Vi mener at dette er en funksjon som alle elektronisk drevne hyllesystemer bør ha. Derfor tilbyr vi Safety Master som en mulig standardinnstilling i Compactus®-serien.

Last ned brosjyre for Safety Master

Inngangsdetektor

Den passive infrarøde teknologien (PIR) i systemet vårt registreres når en person går inn i en åpen arbeidsgang. LED-belysning, som er valgfri, aktiveres automatisk og vil være på så lenge arbeidsgangen er i bruk. Inngangsdetektoren oppdager også når noen går inn i en arbeidsgang som lukkes, og hindrer hyllesystemet i å bevege seg. Dette betyr at brukerne dine kan føle seg trygge.

Registrerer mennesker og gjenstander

Vår Safety Master har et bilde av en åpen og tom arbeidsgang lagret. Så snart noen ønsker å stenge arbeidsgangen, begynner Safety Master å sammenligne den faktiske situasjonen med det lagrede bildet av en tom gang. Hyllesystemet beveger seg ikke hvis det registrerer personer eller gjenstander (større enn A5 eller 300 cm2) i arbeidsgangen.

Sikkerhetstiltak

Når hyllesystemet har stoppet på grunn av at det registrerer personer eller gjenstander i en arbeidsgang, viser brukergrensesnittet et øyeikon på hver side av arbeidsgangen. Brukeren av hyllesystemet må trykke på begge øynene på ikonene på hver side av den åpne arbeidsflyten. Denne sikkerhetsforanstaltningen sørger for at brukeren ser inn i gangen og kan fortsette trygt.

Oppfyller GDPR

Vår Safety Master overholder GDRP. Enheten lagrer bare et bilde av en tom arbeidsgang. Bildebehandlingen utføres inne i Safety Master der bildet lagres. Det er ikke mulig å laste ned eller eksportere bildet.

Trenger du en konsultasjon på hvordan du kan optimisere lagringsplassen din?

Få en gratis konsultasjon med en ekspert fra din region.