En lagerbygning eller et lagerområde utenfor bedriftens område kan være praktisk. Dette krever at man velger en enkel og effektiv lageroppbevaring. Enten det gjelder en kunstbutikk, et bibliotekmagasin, et sykehus eller et fabrikkutsalg kan Bruynzeels rullearkiv doble lagringskapasiteten på det tilgjengelige areal. Dette optimaliserer plassbruken og kan bidra til å redusere eiendomskostnadene. Bruynzeel Storage Systems tilbyr et bredt spekter av faste og mobile reoler som skreddersys for å gi maksimal effektivitet.

LAGEROPPBEVARING

Virksomheten din vil ha andre spesifikke krav til størrelse, utseende og plassering for et lagringssystem i et fjernlager enn for et lager i arbeidslokalene. Bruynzeel Storage Systems gir kostnadsbesparelser og effektivitetsfordeler for en rekke bransjer ved å tilby praktiske og funksjonelle produkter og løsninger for lageroppbevaring.

Utstyrslager

Et lager med mobile reoler krever mindre areal enn et lager med fastmonterte reoler. Mobile reoler er ideelle for oppbevaring av utstyr som flere enn én ansatt må ha tilgang til på samme tid.

SAMMEN KAN VI FINNE NYE LØSNINGER OG MULIGHETER

Vi tror på samarbeid, og derfor har vi tett dialog med interiørarkitekter og kontorinnovatører, samt med kundene våre. Blant våre kunder finner vi bl.a. Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s og Siemens. Med mobile kontorskap får du intelligente, plassbesparende løsninger som alltid er en del av det store bildet. Vi tilbyr multifunksjonalitet og fleksibilitet – perfekt skreddersydd til dine behov og din arbeidsstil.

Avdelingen for forskning og utvikling og det erfarne kundeserviceteamet vårt sikrer at vi kan utforme og tilpasse produktene våre så de møter alle dine behov.

Velg Bruynzeel, så velger du også en garantert kvalitet og holdbarhet. Bruynzeel er ISO 9001- og ISO 14001-sertifisert.

Ønsker dere mer informasjon om Bruynzeels oppbevaringsløsninger?