Et bibliotek er et dynamisk miljø der man kan studere, utforske, innhente og utveksle informasjon. Bruynzeel Storage Systems har et allsidig utvalg av produkter for bibliotekinnredning av offentlige biblioteker og fagbiblioteker, samt utstyr for ekstern oppbevaring i magasin.

BIBLIOTEKREOLER

Bibliotekreoler er et viktig element for bibliotekinnredning. Bruynzeels bibliotekreoler er tilgjengelige i ulike størrelser og en rekke utførelser. Systemet er modulbasert og kan utvides, og du kan velge blant et bredt spekter av tilbehør.

MOBILE BIBLIOTEKREOLER

Når det gjelder effektiv bruk av arealer, oppnår man mange fordeler med mobile bibliotekreoler framfor faste reoler. Bare én adkomstgang er nødvendig. De mobile bibliotekreolene kan flyttes enkeltvis eller alle på én gang, slik at adkomst blir tilgjengelig der man ønsker. Mobile biblioteksreoler brukes ofte til arkivering av litteratur. Detta kallas også kompaktoppbevaring, dvs reolene skyves sammen for å spare plass. I tillegg monteres det i økende grad mobile enheter i de offentlige områdene på bibliotekene også, dette da de er svært sikre og plassbesparende.

MOBILE BIBLIOTEKREOLER I ET FUNKSJONELT HØYSKOLEBIBLIOTEK

En høyskole i Roskilde i Danmark har montert mobile bibliotekreoler for å opprette et kombinert forsamlingslokale og bibliotek i ett multifunksjonelt rom. Vanligvis er de mobile reolerne åpne for at studentene skal få tilgang til biblioteket, men de lukkes når det er planlagt møter i forsamlingslokalet. Dermed blir biblioteket omgjort til en romslig hall.

En god lesestund og studier i inspirerende omgivelser.

SAMMEN KAN VI FINNE NYE LØSNINGER OG MULIGHETER

Vi tror på samarbeid, og derfor har vi tett dialog med interiørarkitekter og kontorinnovatører, samt med kundene våre. Blant våre kunder finner vi bl.a. Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s og Siemens. Med mobile kontorskap får du intelligente, plassbesparende løsninger som alltid er en del av det store bildet. Vi tilbyr multifunksjonalitet og fleksibilitet – perfekt skreddersydd til dine behov og din arbeidsstil.

Avdelingen for forskning og utvikling og det erfarne kundeserviceteamet vårt sikrer at vi kan utforme og tilpasse produktene våre så de møter alle dine behov.

Velg Bruynzeel, så velger du også en garantert kvalitet og holdbarhet. Bruynzeel er ISO 9001- og ISO 14001-sertifisert.

Ønsker dere mer informasjon om Bruynzeels oppbevaringsløsninger?