LEDERGRUPPEN

Styret

Alexander Collot d'Escury

Alexander Collot d'Escury

Konsernsjef (administrerende direktør)

Etter å ha studert ved Erasmus Universitet i Rotterdam og IMD i Lausanne, og etter å ha jobbet i mer enn 16 år i ulike markedsførings-, salgs- og lederroller med Sara Lee og Nestlé (i Nederland, Spania, Tsjekkia, Sveits og Ungarn), begynte han på en MBO som CCO i Desso i 2007.

Desso var en global produsent av tepper og kunstgress. Etter å ha blitt valgt som administrerende direktør i 2012, forlot han Desso i 2015 da Desso ble kjøpt opp av Tarkett SA (Euronext). Desso ble da sett på som en global leder i Cradle to Cradle og sirkulær økonomi. Etter Desso ble han administrerende direktør for en europeisk markedsleder innen kosttilskudd for idrettsutøvere, Prince Berning Group.

Han begynte i Bruynzeel som administrerende direktør i november 2019. Alexander er blant annet styremedlem ved De Pont Museum (Tilburg, NL). Han er gift og har 3 barn.

Bart Sijben

Bart Sijben

Chief Operations Officer (COO)

Etter sin første erfaring i lagringsbransjen i løpet av maskiningeniørstudiene begynte Bart Sijben sin karriere som ingeniør i Bruynzeel Storage Systems.

Etter å ha hatt ulike stillinger, inkludert produksjon og fabrikkledelse, har Bart spredt vingene og fått erfaring fra andre fabrikker i Europa innen konsernet, fra ulike fusjoner og oppkjøp. Etter 10 års arbeid med fabrikkautomatisering og produksjon i verdensklasse, var neste trinn å utvide dette til Operations Management.

Etter å ha styrket ferdighetene sine ved å uteksaminere seg fra en Executive Master of Business Administration ved Tias Business School i 2014, ble han med i lederteamet som Cheif Operations Officer.

Koen Vermeulen

Koen Vermeulen

Chief Financial Officer (CFO)

Koen Vermeulen har jobbet i Bruynzeel siden 2017 og ble utnevnt til finansdirektør i januar 2020.

Som finansdirektør er Koen ansvarlig for Bruynzeels økonomi- og IT-avdelinger. Koen begynte sin karriere innen revisjon. Etter fem år gikk han over til bedriftsfinansiering og har arbeidet i mer enn 15 år i internasjonale økonomistyringsroller.

Koen er en sertifisert regnskapsfører og har en bachelorgrad i regnskap fra Nivra-Nijenrode.

Patrick Altena

Patrick Altena

Salgssjef Benelux og Tyskland

Patrick Altena er ansvarlig for Bruynzeels salgsaktiviteter i Benelux og Tyskland.

Før karrieren i Bruynzeel, som startet i 2006, jobbet han først med salg, deretter har han ledet salgs- og markedsføringsteam. Patrick liker å jobbe med en klar forretningsstrategi og oversette den til spesifikke mål og oppgaver for organisasjonen.

I tett samarbeid med kunder og teamet gjør han det som trengs for å forbli markedsleder i Benelux og styrke Bruynzeels posisjon i Tyskland.

Bernd Effenberger

Bernd Effenberger

Salgssjef Frankrike og Sveits

Bernd Effenberger begynte i Bruynzeel i desember 2012 for å lede den franske virksomheten.

I 2015/2016 ledet han det tyske salgsteamet og i august i fjor takket han ja til oppdraget om å lede salgsteamet i Sveits.

Bernd er en internasjonal, trespråklig forretningsutviklingssjef med solid ledererfaring i dynamiske, teknisk orienterte B2B-miljøer.

I tillegg til sitt eget selskap, som han startet på slutten av 90-tallet, har han ledet flere franske og tyske datterselskaper for forskjellige amerikanske og europeiske selskaper og forbedret både fortjeneste og markedsandeler.

Peter Larsson

Peter Larsson

Salgssjef Skandinavia

I september 2012 ble Peter Larsson utnevnt til administrerende direktør med det operative ansvaret for å bygge opp Bruynzeels skandinaviske organisasjon etter sammenslåingen av Constructors kommersielle divisjon og Nordplan.

Med en grad i maskinteknikk havnet Peter raskt i salgsorganisasjoner med ansvar for alt fra teknisk utvikling / support, markedsføring, salgsledelse og forretningsutvikling med fokus på materialhåndtering og energibransjen.

Den gylden regelen er å tilby skreddersydde løsninger som skaper suksess gjennom nysgjerrighet og tett samarbeid med kunden.

Archie Waterston

Archie Waterston

Salgssjef UK

Med en grad i politikk og økonomi begynte Archie sin karriere innen salg. Først i trykkebransjen med Moore Paragon, etterfulgt av rollen som salgssjef i Scotbyte Computer Supplies før de dro for å investere i Lynch McQueen, en liten kontorrekvisita og møbelbutikk i 1994.

Etter 10 år med utvidelse ble Lynch McQueen solgt i 2004 til OfficeTeam-stasjoner, der Archie var Skottlands salgs- og driftsleder før han ble administrerende direktør for OfficeTeams Print Management-avdeling i 2009.

Archie ble medlem av Paragon i 2012 som kommersiell direktør før han begynte i Bruynzeel i 2015 som administrerende direktør for den britiske virksomheten.

Jasper Hunnekens

Jasper Hunnekens

Group Marketing & Export Manager

Med bakgrunn som kjøretøyingeniør begynte Jasper Hunnekens sin karriere hos Bruynzeel Storage Systems i en semi-teknisk rolle for over 15 år siden.

Etter å ha gått gjennom ulike stillinger, inkludert prosjektledelse, ble det klart at det var en klar ambisjon med selskapsledelse. Denne ambisjonen og følelsen for bedriftsledelse har blitt styrket gjennom en grad fra en Executive Master of Business Administration ved Tias Business School i 2013.

I sin nåværende rolle er Jasper ansvarlig for å administrere og utvide distribusjonsnettverket med Eksportteamet og administrere avdelingen Markedsføring / Produktledelse / Innovasjon.

Cynthia Bergen Henegouwen

Cynthia Bergen Henegouwen

Bruynzeels Group HR Chef

Cynthia Bergen Henegouwen jobber som Bruynzeel-gruppens HR-sjef og bringer over 30 års HR-erfaring til Bruynzeel-teamet.

Før hun begynte i Bruynzeel i september 2017, ledet hun HR-funksjoner i mellomstore til store selskaper i bransjer som engros, produksjon, helsetjenester og utdanning.

Hennes kompetanse inkluderer å oversette forretningsmål til HR-strategi, implementering, prosessoptimalisering, omorganisering og utvikling av personell og ledelse.