RDT Bruynzeel Storage Systems

Bruynzeel Storage Systems kjøper amerikansk distributør av lagringssystemer RDT Concepts

 

Den europeiske markedslederen innen mobile lagringssystemer, Bruynzeel Storage Systems med hovedkontor i Panningen i Nederland, overtar den amerikanske distributøren RDT Concepts fra i dag av. Oppkjøpet gjør at Bruynzeel styrker posisjonen sin i det amerikanske markedet for mobile og faste lagringssystemer.

De fortsetter som RDT Bruynzeel Storage Systems i det amerikanske markedet.

 

RDT-Bruynzeel-Storage-Systems_Logo

Historie Bruynzeel Storage Systems

Vår historie og erfaring med oppbevaringsløsninger går tilbake til 1953, da Bruynzeel begynte å tilby reolsystemer av tre. I 1970 ble de første mobile reolsystemene i stål utviklet og introdusert med suksess på markedet. Dette ble starten på en ny æra for å hjelpe kundene våre med å utnytte plass og oppbevare verdifulle dokumenter og samlinger.

Som global produsent, konsulent og installatør har Bruynzeel Storage Systems et enestående kunnskaps- og kompetansenivå som deles med og vedlikeholdes av vårt enorme nettverk av kunder, segmenteksperter, arkitekter og designere over hele verden.

Selskapets hovedkontor og produksjonsanlegg ligger på samme område i Panningen i Nederland og dekker et areal på 28 700 m2. Produksjonsanlegget er i verdensklasse takket være et høyt automatiseringsnivå.

RDT Bruynzeel Storage Systems

RDT Bruynzeel Storage Systems tilbyr et komplett utvalg av toppmoderne oppbevaringsløsninger i flere kundesegmenter. Enten du trenger et enkelt skap eller et mobilt hyllesystem, er Bruynzeel Storage Solutions den rette leverandøren for deg!

Vi tror på samarbeid; å involvere deg i utviklingen av en løsning som passer deg i hver detalj, skreddersydd for alle dine behov. Med produksjonsverktøy i verdensklasse og vår velutviklede produksjonsmetode kan ordrene utføres med stor presisjon og med svært mange variasjonsmuligheter når det gjelder utseende.

Våre Oppbevaringsløsninger:

Arkiv

Museum

Bibliotek

Butikk

Helsevesenet

Kontor