WARWICKSHIRE MUSEUMS COLLECTION CENTRE, UK

Heritage & Culture Warwickshire, som er ansvarlig for den store samlingen til museene i byen Warwick, søkte hjelp fra Bruynzeel Storage Systems sammen med Harrow Green – et flyttefirma som spesialiserer seg på håndtering av museumsgjenstander, for å finne en løsning for et nytt samlingssenter. Deres nåværende lagerordninger var gamle og oppfylte absolutt ikke de nye kravene. Målet var å oppgradere til et nytt moderne anlegg samtidig som alt materialet fra det gamle stedet ble plassert – og gi rom for utvidelse

Rob Dakin (Bruynzeel Storage Systems UK) tilbrakte flere år på å jobbe med klienten og deretter med flyttefirmaet. Da Bruynzeel opprettet lagringsløsningen, identifiserte flyttefirmaet hvilken gjenstand som skulle plasseres på hvilken hylle. Samlingene dekker geologi, arkeologi, kostyme og tekstil, sosialhistorie, herbarium og arkivmateriale.

Levering fra Bruynzeel Storage Systems

  • Faste og mobil Sysco® reoler i ulike format
  • Faste og mobile Longspan-reoler
  • Veggmontert Artestore for klokker

  • Mesanin

  • Vareheis
  • Spesiell fritt grenreol

  • Ekstra brede skuffer for oppbevaring av kostymer

Bruynzeel håndterte også flyttingen av noen eksisterende systemer som ble ansett som gode nok til å bli oppgradert, og sparte dermed klienten penger.

Prosjektet som kostet £ 230K, ble levert i slutten av april 2020, og Warwickshire-museene fikk det nye samlingssenteret på plass.

«Arbeidet dere gjorde for oss var fantastisk, og vi er veldig imponert. Selv om det er noen få småting som må ordnes (og jeg forstår at dette er i planene), er det veldig imponerende med tanke på jobbens størrelse og nåværende forhold, og det gjenspeiler alle de involverte i prosessen fra den første utformingen til den ferdige konstruksjonen på en flott måte. Jeg ønsker også å nevne hvor bra teamet på stedet var. De var veldig profesjonelle, hyggelige og høflige og forsto virkelig viktigheten av sosial distansering i løpet av denne tiden. Selv om kollegaene mine i HCW ikke var så mye på stedet under installasjonen, var det vært beroligende at teamet opptrådte så profesjonelt da de var der. Det er en svært godt utført jobb av et bra team, og vi er veldig takknemlige.»

Richard Lewis

Samlings- og utviklingssjef