SPLIT UNIVERSITETSBIBLIOTEK, KROATIA

Split Universitetsbibliotek er sentralbiblioteket for universitetet, en vitenskapelig opplæringsinstitusjon med forskning som spesialfelt innen vitenskapelige fag. Siden sin offisielle åpning i 1974 har universitetet hatt kraftig vekst og har nå en et studentantall på ca. 24.000. Da universitetet bygget et bibliotek som en den av den nye delen av universitetsområdet i 2012, ble Bruynzeel valgt til å levere bibliotekoppbevaring til å ta vare på universitetets arkiv. Arkivet inneholdt ca. 400.000 bøker, inkludert en stor samling av sjeldne og verdifulle bøker, kart og atlaser, illustrasjoner og musikk.

Bibliotekets hovedmål er å være depot for materiell nødvendig for fakultet i Split, og å ha dette tilgjengelig for studenter, fakultet og offentligheten. Et spesialfokus for universitetsbiblioteket har vært å utvikle en samling som er spesielt relatert til regionen. Det inneholder forskjellige materiell om Split and omkringliggende områder, og en av nøkkeloppgavene har vært å preservere regionens litterære arv.

LØSNINGEN
Biblioteket spesifiserte et mobilt lagersystem som drar full nytte tilgjengelig plass. Enkeltheten av de elektronisk kontrollerte hylleenhetene levert av Bruynzeel, gjør at studenter og ansatte kan bruke det mobile systemet til å få tilgang til det de trenger, enkelt og ukomplisert og samtidig blir tilgjengelig plass maksimert for studieområdene for studenter.