KARLTEX.SE - DER DESIGN MØTER FUNKSJON

SAMME AREAL, MEN MER FUNKSJON
Karltex.se har tre butikker i Göteborg og fokuserer på det siste innen sko- og klesmote, blandet med stilren og klassisk design. Butikkene ligger strategisk plassert sentralt i Göteborg og retter seg mot motebevisste og stilsikre byfolk.

Samme areal, men mer funksjon

En av butikkene – som ligger i en av de vakre, gamle bygningene midt i Gøteborg – byttet nylig lokale på grunn av omfattende renovering. Karltex.se beholdt samme sentrale beliggenhet og butikkareal som før, men ville med de nye lokalene maksimere salgsflaten ytterligere.

Kompaktlager – bak det designede arealet ligger det et lager

Salgsareal og skolager skulle få plass på samme område som før, og et kompaktlager var den beste løsningen for å maksimere salgsarealet. Karltex.se hadde erfaring fra kompaktlager fra før, men det de hadde nå var så gammelt at det ikke gikk an å få tak i reservedeler lenger. De klarte å spore opp produsenten, som var et lite, lokalt selskap, men som dessverre hadde lagt ned virksomheten.

Interiørarkitekten fant i stedet fram til oss på Bruynzeel Storage Systems. At vi var i stand til å kombinere et moderne utvalg av kompaktlagre og smarte oppbevaringsløsninger med elegant design, var avgjørende for valget av leverandør. Vi bidro til å utvikle en løsning som både var praktisk og pen. Det er vanskelig å oppdage at de har et kompaktlager med det samme man kommer inn i butikken, ettersom lageret smelter inn på en flott måte. Frontene er i matt sort stål og speilglass, noe som gjør at lokalet føles større enn det er. Rader av sko langs veggen reflekteres i glasset og bidrar til en flott effekt.

Kompaktlageret har Karltex.se nå hatt i en lengre periode, og de er veldig fornøyde med løsningen. Barn som kommer inn sammen med foreldrene sine elsker å teste sveivene og flytte store hyller med bare hendene mens foreldrene i ro og mak kan prøve sko.