ELMER & PARTNER I NYE LOKALER

RULLEARKIV PÅ KONTORET GIR ETT EFFEKTIVT ARBEIDSMILJØ

«Mange advokatfirmaer fusjoneres for å klare seg bedre på markedet. De trenger større lokaler, noe som ofte er svært kostbart. Smart innredning fokuserer på å skape tilgjengelighet og spare plass. Med mobile oppbevaringsløsninger finnes det mye penger å spare. Når besøkere kommer inn til Elmer & Partner utbryter de «WOW»! De vil prøve knappfunksjonene og ser fort hvor smart løsningen er.»

Gert Willerslev, partner Elmer & Partner

Nystart i nye lokaler

Elmer & Partner er ett dansk advokatfirma med kontorer sentralt i København. Som fremgangsrike spesialister innen erstatnings-/arbeids og ansettelsesrett, og med ca. 40 medarbeidere blir det en omfattende papirhåndtering på kontoret.

Deres tidligere oppbevaringsløsninger har bestått av stålskap med hengemapper plassert inne hos advokaten eller assistenten. Disse var svært uhåndterlige og upraktiske løsninger som skapte en tungvint arbeidsmetode.

Når virksomheten flyttet til nye lokaler hadde de ett ønske om å skape en ny, moderne og lettvint arbeidsmetode. Den nye plassen skulle utnyttes på best mulig måte og tilpasses framtidens muligheter.

Samlet oppbevaring
I samarbeid med en arkitekt kom man fram til den løsningen vi ser i dag. Med glassvegger kunne man oppnå bedre lys og åpenhet mellom kontorrommene. Takket være kompakt oppbevaring kan alt material samles sentralt og lett tilgjengelig for medarbeiderne. Ett skreddersydd rullearkiv med elektrisk styring fra Bruynzeel har blitt tilpasset etter Elmer & Partners spesifikke behov av fleksibel, men effektiv og tiltalende oppbevaring. Her finnes system for hengemapper og skuffer blandet med hyller. Hyllene kan flyttes og tilpasses etter innholdet, hvilket hjelper til med å holde orden og system, samtidig som det muliggjør en ergonomisk arbeidsstilling for brukerne.

Stilfull innredning
Å beholde kontorets transparens har vært ett av målene og takket være en tilpasset høyde på arkivet, oppleves hele rommet som luftig og åpent. Med paneler i farget glass blir arkivet en toneangivende del i den skandinavisk stilrene og luftige atmosfære man opplever hos Elmer & Partner.