EDE & RAVENSCROFT, UK

Ede and Ravenscroft er kjent for sine typiske britiske herreklær, og har levert kroningsklær til kongefamilien fra kong William i 1689 fram til dronning Elizabeth II. De har også fire butikker i London og butikker i Cambridge, Oxford og Edinburgh, og tilbyr en unik handleopplevelse med et inspirerende utvalg av designere, inkludert Armani Collezioni, Paul Smith og Vivienne Westwood.

Ede and Ravenscroft er også kjent for sine studentluer og frakker, som leies ut avgangssermonier over hele landet. I løpet av de siste årene, har tidsrommet for avgangssermonier blitt komprimert fra seks eller åtte uker til bare to eller tre uker i juli. Ede and Ravenscroft måtte svare på denne endringen ved å lagerføre et større antall frakker for å møte den økte etterspørsel over et kortere tidsrom. Dette medførte at selskapet måtte revurdere sine lagringsbehov og skaffe nye fasiliteter i nærheten av sine eksisterende enheter i Cambridgeshire.

Ut fra avgangssermonienes sesongmessige natur, trengte Ede and Ravenscroft en lagringsløsning som oppfylte en rekke konkrete kriterier: frakker, studentluer, hansker og bånd måtte beskyttes skikkelig mot støv, lys og midd i lange tidsperioder mellom bruk, men måtte være raskt og lett tilgjengelig for personalet under intenst travle perioder. Løsningen måtte også være svært plassbesparende for å kunne få  plass til flest mulige drakter på så lite gulvareal som mulig.

“Den bevegelige konstruksjonen er lett og enkel å betjene, men robust nok til hele vår lagerbeholdning. Vi får plass til et enormt antall drakter i hyllene, og det gjør systemet svært kostnadseffektivt.”

James Middleton – Direktør i Ede and Ravenscroft – Ede & Ravenscroft

LØSNINGEN
Bruynzeels mobile hyller ble valgt, da det ga den mest effektive og kostnadseffektiv bruk av gulvplassen. Et kjennetegn ved det fire meter høye mobile hyllesystemet er den brede “flytende” midtgangen, som med 3,6 meter bredde, gjør at flere personer fra Ede and Ravenscroft kan ha tilgang til lageret, noe som gir en mer effektiv arbeidsflyt i travle perioder. Den høye produksjonskvaliteten til enhetenes tetning forhindrer også at støv og lys forårsaker skade på lagerbeholdningen, mens konstruksjonen av den mobile lagringen med “flytende” midtgang tillater at maksimalt antall plagg kan bli lagret på et minst mulig område; med frakker på kleshengerskinner og tilbehør plassert i esker på hyller på lavere nivå.