Bymuseet i Bergen

Bymuseet i Bergen ønsker over 200 000 besøkende velkommen hvert år. De forvalter over hundre antikvariske bygninger og ca. 170 000 gjenstander og fotografier. Museet består av ni museer som presenterer Bergens historie

I 2013 trengte Bymuseet i Bergen hjelp med å innrede oppbevaringslokalet deres med ulike løsninger. Alle objekter og gjenstander som ikke var inkludert i de aktuelle utstillingene måtte oppbevares et sted. Siden størrelsen på lageret er begrenset, var det viktig med en praktisk mobil oppbevaringsløsning.

Oppbevaringsløsning

Litt utenfor Bergen møter vi Anne Bjørke som sitter i ledelsen og er ansvarlig for samlingsavdelingen på Bymuseet i Bergen. Det var Anne som valgte Bruynzeel Storage Systems ulike oppbevaringsløsninger til deres lager. Vi kunne tilby lageret en komplett løsning for deres behov. Alt fra oppbevaring av mindre tilbehør til større møbler.

I en del av museumslageret bestemte de seg for å installere vårt mobile oppbevaringssystem Compactus, som består av våre Sysco-hyller med manuell sveiv. Denne delen av lageret oppbevarer mindre gjenstander som vesker fra forskjellige epoker. I en annen del av lageret valgte Anne Bjørke vårt mobile oppbevaringssystem Compactus med pallstativ, for å lagre større gjenstander og møbler som stoler, bord, skuffer, oppbevaringsbokser, barnevogner osv.

Vi skapte også en skreddersydd løsning i en annen del av museumslageret der det fortsatt er et mobilt oppbevaringssystem, men de trengte bredere ganger slik at en gaffeltruck fikk plass til å løfte inn større og tyngre gjenstander. Anne Bjørke er veldig fornøyd med resultatene og mener at oppbevaringssystemene er veldig praktiske og enkle å bruke.