BRUYNZEEL STORAGE SYSTEMS

VI LEVER SOM VI LÆRER!
Ved Bruynzeel Storage Systems hovedkontor i Panningen har vi nettopp slått sammen service- og kundestøttekontorene med hovedkontoret og gjort om to kontorer til ett. For å få alle inn på samme areal skapte vi et åpent kontorlandskap med oppbevaringsløsningen vår for kontorer som et sentralt punkt midt i lokalet. I kontorarkivet har de ansatte sine egne private skap, en garderobe for yttertøy og plass til annen felles oppbevaring som et kontor krever. To sofaer med bord ble montert i tilknytning til kontorarkivet for å skape et naturlig sted for møter.

Bruynzeel Storage Systems har alltid vært flinke til å kommunisere på tvers av grenser – både på bransjenivå og internasjonalt. Vi verdsetter kontakten vi har med ansatte og kunder rundt om i verden, og vi har på denne måten tilegnet oss mye erfaring fra ulike kulturer.

En av de ansatte ved Bruynzeels hovedkontor oppsummerer det hele på en god måte: «Når jeg setter meg på sykkelen der jeg bor i Panningen, forlater jeg landsbygda. Så snart jeg går inn i dørene på kontoret, opplever jeg en internasjonal atmosfære og møter ulike deler av Europa, noe som er veldig stimulerende.»

Vi ønsker gjennom sammenslåingen av kontorene å samle kunnskapen og styrke lagånden vår på best mulig måte, slik at vi kan heve selskapet ytterligere et nivå når det gjelder å tilby smarte oppbevaringsløsninger til kundene våre. Fra det nye kundesenteret i Panningen yter vi service til kunder og ansatte, ikke bare i Europa, men også i Midtøsten, Asia og Amerika.

KONTORLANDSKAPET VÅRT KAN NÅ OGSÅ BRUKES SOM ET «LEVENDE UTSTILLINGSLOKALE».
Bruynzeel Storage Systems forretningsidé er at man ved hjelp av smart oppbevaring skal få mest mulig ut av det arealet man allerede har til rådighet. Det kan være i høyden, eller som i dette tilfellet ved hjelp av kompaktarkiv på skinner som dobler oppbevaringskapasiteten. Oppbevaringsløsningene våre hjelper bedrifter med å kunne bli i de samme lokalene, selv om de vokser. Smart, fleksibelt og kostnadseffektivt. Oppbevaringsløsningene våre er tidsriktige, og tanken om bærekraft gjelder helt fra produksjonen av produktene og fram til de monteres hos sluttkunden.

Vi er glade for at vi for ikke så lenge siden mottok Deloittes utmerkelse for «Best Managed Company» for tredje år på rad!