KOMPAKTOPPBEVARING FOR MUSEUMSMAGASINER SPARER PLASS

SKAP DE BESTE FORUTSETNINGENE FOR SIKKER BEVARING

Ved hjelp av kompaktoppbevaring i mobile hyllesystemer (kompaktarkiv), får du mest mulig ut av magasininnredningen museer.

Fordeler:

  • Tilgjengelig areal i depotet kan utnyttes optimalt, siden mobile hyller bare trenger én midtgang.
  • De mobile magasinhyllene kan suppleres med andre oppbevaringsløsninger, som f.eks. maleriskjermer for oppbevaring av kunst, skuffer, hylledelere og en rekke annet tilbehør. Dermed kan vogner og hyller tilpasses til de gjenstandene som skal oppbevares på en måte som utnytter magasinet maksimalt.
  • Hyllene er utstyrt med skyvefunksjonen «myk start og stopp» for å sikre at gjenstandene man oppbevarer holder seg på plass når hyllene flyttes på.
  • Følsomme sensorer sikrer at de mobile hyllene stopper hvis noen eller noe er i midtgangen, for brukernes sikkerhet.
  • Mobile hyller kan leveres med antimikrobielt pulverbelegg.

Ta gjerne kontakt med oss for å få mer informasjon om hvilke muligheter man kan skape med smart oppbevaring.

FÅ INNTIL 50% MER PLASS I DEPOTET

Bruynzeels flyttbare Double Decker-reoler er en ideell løsning for å maksimere oppbevaringsplassen hvis du har en bygning eller et lager med stor takhøyde. Kompaktoppbevaring, Compactus® Double Decker gir fire ganger så stor kapasitet som vanlig statisk oppbevaring gjør. Her får man perfekt plassoptimalisering i bygninger med stor takhøyde, og systemet koster mindre enn en tilsvarende montering av flyttbare hyller over to etasjer.

TO TYPER KOMPAKTOPPBEVARING FOR MAGASININNREDNING MUSEER

Bruynzeels mobile enheter for magasininnredning museer leveres med to forskjellige standardmuligheter for styring:

  • Compactus® Orginal XTR, manuell håndsveiv
  • Compactus® Dynamic II XTR, elektronisk panel

En håndsveiv kan evt. senere endres til elektronisk panel.

VENTILERINGSPOSISJON

I nattmodus stiller kompaktarkivet seg i en forhåndsdefinert posisjon, f.eks. med et lite mellomrom mellom hver gang. Dette skaper ventilering og et gunstig klima for gjenstandene man oppbevarer.

SAMMEN KAN VI FINNE NYE LØSNINGER OG MULIGHETER

Vi tror på samarbeid, og derfor har vi tett dialog med interiørarkitekter og kontorinnovatører, samt med kundene våre. Blant våre kunder finner vi bl.a. Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s og Siemens. Med mobile kontorskap får du intelligente, plassbesparende løsninger som alltid er en del av det store bildet. Vi tilbyr multifunksjonalitet og fleksibilitet – perfekt skreddersydd til dine behov og din arbeidsstil.

Avdelingen for forskning og utvikling og det erfarne kundeserviceteamet vårt sikrer at vi kan utforme og tilpasse produktene våre så de møter alle dine behov.

Velg Bruynzeel, så velger du også en garantert kvalitet og holdbarhet. Bruynzeel er ISO 9001- og ISO 14001-sertifisert.

Ønsker dere mer informasjon om Bruynzeels oppbevaringsløsninger?