Compactus® Dynamic II – Først ute med elektronisk styring og tilhørende App

Bruynzeel Storage Systems AS er glade for å kunngjøre at de i disse dager lanserer framtidens elektronisk styresystem Compactus® Dynamic II. Det elektroniske styresystemet har et nytt intuitivt betjeningspanel med tilhørende App, samt ytterligere sikkerhetsfunksjoner. Den nye Dynamic II appen er den første i sitt slag innen elektronisk styrte mobile reolsystemer. Compactus Dynamic II ble lansert 12. august og er nå tilgjengelig for bestilling.

“Våre brukere vil ha et mobilt reolsystem som er sikkert, smart, enkelt og intuitivt i bruk. De ville også ha et velorganisert verktøy for avanserte systeminnstillinger og kontroll.”

Roland van der Velden

Innovasjonssjef , Bruynzeel Storage Systems

Compactus® Dynamic II er utstyrt med et nytt betjeningspanel, en RFID / NFC-leser og trådløs kommunikasjon mellom vognene. Med den tilhørende Dynamic II-appen kan du konfigurere funksjoner og systeminnstillinger som tilgangskontroll, koble til RFID-tagger eller kort, aktivere ventilasjonsmodus, energisparingsmodus og mer. Systemet kommer også med ekstra sikkerhetsfunksjoner som innbruddsbeskyttelse, blokkeringsdeteksjon, en sikkerhetsstoppknapp og en passiv sikkerhetsfunksjon som verifiserer at gangen er fri.

Bruynzeel Storage Systems tror at Compactus® Dynamic II i stor grad vil dekke behovet til kunder som har etterspurt ovennevnte sikkerhetsfunksjoner, som f. eks. å kontrollere tilgangen til ulike arbeidsganger via RFID, og med verktøy som forenkler den daglige håndteringen av systemet.

Bruynzeel Storage Systems er markedsledende med over 60 års erfaring innen plassbesparende lagring. Foretaket utvikler, produserer, selger og understøtter innovative lagringsløsninger for museer, arkiv, bibliotek, detaljhandel, helseinstitusjoner, lager og kontor. Fabrikken og hovedkontoret vårt ligger i Panningen i Nederland. Vi har ni salgskontorer rundt om i Europa og et nettverk av distributører i 43 land over hele verden. For mer informasjon viser vi til vår hjemmeside www.bruynzeel.no