Oppbevaring for helsevesenet krever systemer for alt fra arkivering av pasientjournaler og røntgenbilder til trygg oppbevaring av medisiner. Hver organisasjon innenfor helsevesenet har ulike krav, avhengig av kapasitet, tilgjengelighet og utforming av lokaler. Bruynzeel Storage Systems tilbyr skreddersydde løsninger som er ideelle for apoteker, sykehuser og farmasøytiske selskaper.

OPPBEVARING FOR HELSEVESENET

Ønsker du å oppbevare medisiner sentralt, men mangler tilstrekkelig hylleplass? Bruynzeels plassbesparende mobile skap kan gi deg en pen løsning. Med skuffer i forskjellige høyder og dybder og sentrallås for å stenge hele systemet på én gang, er de mobile systemene våre ideelle når du skal oppbevare medisiner trygt og sikkert

Bruynzeels mobile hyller gir en bedre styring av varelageret og økt effektivitet. Dette åpner for en logisk og effektiv lagring og katalogisering av et økende antall produkter.

Systemet kan tilpasses som man ønsker, for eksempel med skuffer i ulike høyder og dybder.
Med sentrallåsen kan du låse hele systemet på én gang.

Våre mobile løsninger kan skreddersys for helsevesenet og gir inntil 50% mer plass

TILBEHØR OG SMARTE LØSNINGER

Fordi vi lenge har jobbet i lagringsbransjen, og spesielt med lagringsplass for sykehus, har vi utviklet en rekke smarte løsninger for å forenkle hverdagen. Under kan du se et utvalg av løsninger hos våre kunder. Har du egne ideer som du ønsker å sette ut i praksis, er vi selvsagt med og forsøker å finne en løsning.

OPPBEVARING AV MEDISINSKE DOKUMENTER

Hvor lenge en pasientjournal skal oppbevares er bestemt ved lov. Ofte må dokumenter som har vært lagret i årevis hentes fram på kort varsel. Av og til trenger man tilgang til dem på daglig basis etterpå. I slike situasjoner er arkivering av god kvalitet av aller største betydning. Med økt bruk av digitale pasientjournaler, vil kompakte løsninger som Brunyzeels mobile skap sikre at oppbevaring av papirdokumenter og annet materiell ikke tar opp for mye plass.

For å oppnå effektiv oppbevaring av medisinske journaler bruker mange sykehus og legekontorer mobile hyller. Røntgenbilder, mammografibilder og sikkerhetsdokumenter kan oppbevares effektivt på denne måten, i tillegg til vanlige pasientjournaler. Denne typen oppbevaring er plassbesparende og kostnadseffektiv. Foruten mobil lagring tilbyr Bruynzeel også et stort utvalg av fastmonterte skap som er spesielt egnet for bruk i helsesektoren.

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ta del i nyheter, trender, invitasjoner og inspirasjon fra ulike lagringsløsninger. 

For registrering

SAMMEN KAN VI FINNE NYE LØSNINGER OG MULIGHETER

Vi tror på samarbeid, og derfor har vi tett dialog med interiørarkitekter og kontorinnovatører, samt med kundene våre. Blant våre kunder finner vi bl.a. Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s og Siemens. Med mobile kontorskap får du intelligente, plassbesparende løsninger som alltid er en del av det store bildet. Vi tilbyr multifunksjonalitet og fleksibilitet – perfekt skreddersydd til dine behov og din arbeidsstil.

Avdelingen for forskning og utvikling og det erfarne kundeserviceteamet vårt sikrer at vi kan utforme og tilpasse produktene våre så de møter alle dine behov.

Velg Bruynzeel, så velger du også en garantert kvalitet og holdbarhet. Bruynzeel er ISO 9001- og ISO 14001-sertifisert.

Ønsker dere mer informasjon om Bruynzeels oppbevaringsløsninger?