I butikk og engros trengs det oppbevaring. Det er kostbart å leie lokaler og lagre. En attraktiv vareframvisning er ofte avgjørende for hvorvidt en butikk klarer å vekke kundens interesse. Bruynzeels butikkinnredning kan med fordel tilpasses ulike frontpaneler og brukes som butikkinnredning, lagringsplass og visningsvegg på samme tid.

BUTIKKINNREDNING OG FRAMVISNING

En attraktiv vareframvisning er ofte avgjørende for hvorvidt en butikk klarer å vekke kundens interesse. Bruynzeels butikkinnredning kan med fordel tilpasses ulike frontpaneler og brukes som butikkinnredning, lagringsplass og visningsvegg på samme tid. Med et bredt spekter av ulike design og farger, kan du velge den som passer best for profilen din. Du kan også få en skreddersydd løsning som følger ønskene dine til punkt og prikke.

SLIK HAR VI HJULPET ANDRE – F.EKS. CHAUSPORT

Se hvordan Chausport har optimalisert butikklokalet med butikkinnredning fra Bruynzeel Storage Systems.

EFFEKTIV BUTIKKINNREDNING FOR GROSSISTER

Når det gjelder å oppbevare store varevolumer, har mobile hyllesystemer fra Bruynzeel mye å tilby.

Hvorfor bare utnytte den ledige gulvplassen når det finnes høyde å bygge i? Med Doubel Decker hyllesystem i dobbeltetasjer kan store volumer oppbevares uten at tilgjengeligheten og oversikten går tapt.

Karltex.se – der design møter funksjon

Ede & Ravenscroft valgte kompaktlager i to etasjer

Se hvordan Ede & Ravenscroft har optimalisert sitt lager med Double Decker-system fra Bruynzeel Storage Systems

SAMMEN KAN VI FINNE NYE LØSNINGER OG MULIGHETER

Vi tror på samarbeid, og derfor har vi tett dialog med interiørarkitekter og kontorinnovatører, samt med kundene våre. Blant våre kunder finner vi bl.a. Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s og Siemens. Med mobile kontorskap får du intelligente, plassbesparende løsninger som alltid er en del av det store bildet. Vi tilbyr multifunksjonalitet og fleksibilitet – perfekt skreddersydd til dine behov og din arbeidsstil.

Avdelingen for forskning og utvikling og det erfarne kundeserviceteamet vårt sikrer at vi kan utforme og tilpasse produktene våre så de møter alle dine behov.

Velg Bruynzeel, så velger du også en garantert kvalitet og holdbarhet. Bruynzeel er ISO 9001- og ISO 14001-sertifisert.

Ønsker dere mer informasjon om Bruynzeels oppbevaringsløsninger?