INTERIØR SKREDDERSYDD TIL DIN VIRKSOMHET

Det multifunksjonelle mobile kontorskapet kan brukes til ulike formål. For eksempel kan man bruke tradisjonelle arkivhyller sammen med skap, garderobeskap, klesstativ og kjøkken. På utsiden av det mobile skapet er det plass til en arbeidsstasjon eller en kaffekrok. Har du spesielle interiørbehov for det sentrale kontorområdet? Bruynzeel Storage Systems vil gjerne hjelpe til med å omgjøre ideene dine til en gjennomførbar løsning.

PLASSBESPARENDE I DET MODERNE KONTOR

Mobile kontorskap fra Bruynzeel Storage Systems sparer verdifull gulvplass ved effektivt å sentralisere oppbevaringsplassen på kontoret. Ved å redusere gangplass og midtganger er alle dokumenter og personlige eiendeler fortsatt innen enkel rekkevidde, samtidig som kontorlokalene brukes optimalt.

ET SKIKKELIG BLIKKFANG KAN INTEGRERES I KONTORMILJØET

Siden vi mener at skapene våre bør tilføre merverdi til kontoret, er de mobile kontorskapene tilgjengelige i ulike farger og materialer. I tillegg til at du kan velge blant et bredt spekter av tre-, stål- og glasspaneler, kan skapet dekoreres med et grafisk bilde du velger selv. På denne måten kan skapet bli et skikkelig blikkfang eller integreres perfekt i kontormiljøet.

BRUKERVENNLIG, SIKKERT OG TRYGT

Brukervennlig

De mobile kontorskapene kan utstyres enten med et ratt eller med et kontrollpanel med en “one-touch”-skjerm. Dette kan enten være ensidig når skapet plasseres opp mot en vegg eller tosidig hvis området ligger midt i kontorlokalet. Det er også mulig å gjøre om styring med ratt til et kontrollpanel med “one-touch”-skjerm senere. Berøringspanelet kan også kobles til RFID-brikker for sikker tilgang.

Sikkert

Et manuelt system med håndsveiv kan låses med innebygd lås (Euro Lock) som befinner seg i det siste mobile skapet. Elektriske systemer kan beskyttes av en PIN-kode (pr midtgang) og en RFID-brikke, som fjernstyres via et datanettverk eller en tidslås.

Trygt

For å beskytte innholdet starter og stopper mobile kontorskap uten brå vibrasjoner eller hastighetsendringer. I midtgangene vil fotoceller oppdage personer eller gjenglemte gjenstander, og skapet vil automatisk stoppe når det møter motstand.

TEKNISK INFORMASJON

Modulbasert

Enhver vellykket virksomhet har en sped begynnelse. Det samme gjelder for disse mobile kontorskap. Du kan starte i det små og utvide skapene etter hvert som behovet oppstår. Skal du flytte over til en ny bygning? Skapene kan flytte sammen med deg.

Eksisterende eller nytt kontorlokale

Den multifunksjonelle enheten kan enkelt integreres i et eksisterende eller et nytt kontorlokale. Når det gjelder en ny konstruksjon, råder vi deg til å legge nedsenkede aluminiumsprofilskinner i det nye betonggulvet når det støpes. For eksisterende konstruksjoner brukes det et falskt gulv. Overflaten på dette gulvet kan være laminat eller gulvbelegg, slik at man matcher det eksisterende kontorgulvet.

SAMMEN KAN VI FINNE NYE LØSNINGER OG MULIGHETER

Vi tror på samarbeid, og derfor har vi tett dialog med interiørarkitekter og kontorinnovatører, samt med kundene våre. Blant våre kunder finner vi bl.a. Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s og Siemens. Med mobile kontorskap får du intelligente, plassbesparende løsninger som alltid er en del av det store bildet. Vi tilbyr multifunksjonalitet og fleksibilitet – perfekt skreddersydd til dine behov og din arbeidsstil.

Avdelingen for forskning og utvikling og det erfarne kundeserviceteamet vårt sikrer at vi kan utforme og tilpasse produktene våre så de møter alle dine behov.

Velg Bruynzeel, så velger du også en garantert kvalitet og holdbarhet. Bruynzeel er ISO 9001- og ISO 14001-sertifisert.

Ønsker dere mer informasjon om Bruynzeels oppbevaringsløsninger?