Creating space for a healthy planet

I en verden der plass er en knapp ressurs og verdifull eiendel, er vi opptatt av å hjelpe organisasjoner over hele verden med å bruke plass på en mest mulig effektiv måte for å bevare de verdifulle dokumentene og kolleksjonene deres. Vi er opptatt av å redusere klimaavtrykket vårt, og dette oppnår vi ved å levere plassbesparende oppbevaringsløsninger for å bidra til en bærekraftig planet.

Den stadig voksende befolkningen og den pågående urbaniseringen øker behovet for ressurser i nærheten av disse byområdene. De plasskapende løsningene våre reduserer klimaavtrykket ved lagring og dermed også bruken av naturressurser. Et redusert plassbehov betyr lavere kostnader og bidrar kraftig til å redusere klimaavtrykket.

Vi bruker beste praksis innen energi- og vannforvaltning. I kombinasjon med fokus på materialtilstand støtter dette planetens bærekraft og dermed hver enkelt person som arbeider med løsningene våre. Vi kaller dette: Creating space for a healthy planet.

Ved å bruke Bruynzeels plasskapende løsninger oppnår våre kunder:

  • Firedobbel lagringskapasitet eller en reduksjon på opptil 75 % av det fysiske klimaavtrykket som trengs for lagring
  • En reduksjon av mengden byggematerialer som brukes med opptil 54 %
  • Sparer opptil 50 % på energikostnader for å varme og kjøle ned bygninger
  • Sparer opptil 90 % på energikostnader for belysning gjennom effektiv gangbelysning
  • En reduksjon av mengden nødvendige sikkerhetstiltak på grunn av integrert tilgangskontrollfunksjon
  • En økning i personalets velvære på grunn av innovative løsninger på høyeste nivå av sikkerhet inkludert

Dette gjør hver plasskapende løsning fra Bruynzeel per definisjon til et bærekraftig valg. Bruynzeels strategiske mål er å være verdensledende og verdens mest miljøvennlige leverandør av plasskapende løsninger. For å nå dette målet jobber vi kontinuerlig med å redusere klimaavtrykket vårt og bidrar dermed til en bærekraftig planet.

Hos Bruynzeel bryr vi oss om fremtiden. Vi ønsker å bidra til en bedre verden for den voksende befolkningen, hvor det er økt behov for effektiv bruk av plass og natur ressurser. Vi tror at plasskapende løsninger utgjør en forskjell. Ikke bare ved å velge riktig materiale og optimalisere produksjonsprosessene, men også ved å redusere det fysiske fotavtrykket. Plasskapende løsninger sikrer at hver m2 brukes meningsfullt og skaper dermed plass for fremtidig bruk.

Alexander Collot d’Escury

Administrerende direktør